Heckettlane

De missie van Heckettlane is om de comfort en elegantie van jouw huis te verbeteren. Al meer dan 25 jaar wijden zij zich aan het creëren van een uitgebreid assortiment hoogwaardige woningtextiel, inclusief luxe handdoeken en badmatten. Het uiteindelijke doel is ervoor zorgen dat je op je gemak en verfrist voelt, klaar om een nieuwe dag te beginnen. Het is belangrijk dat jouw huis een plek wordt waar je echt graag tot rust komt.  

Heckettlane logo

Kennis en toewijding

Wat Heckettlane onderscheid, is het team van toegewijde ontwerpers. Zij zijn voortdurend op zoek naar de laatste trends, en laten zich inspireren door diverse culturen en landschappen over de hele wereld.  

De collecties van Heckettlane bevatten een verscheidenheid aan stijlen – van rijk gekleurd en uitbundig tot ingetogen en sereen. Of het nu eigentijds en stijlvol is of authentiek traditioneel, elk stuk is geworteld in echte inspiratie. Daarom noemen ze de collectie ook wel ‘Inspiring Home’.  

Heckett badhanddoeken

Kwalitatief hoogwaardig badgoed

De collectie van Heckettlane bestaat uit washandjes, gastendoekjes, handdoeken, badlakens, douchelakens en badmatten. Al het badgoed is vervaardigd van eersteklas katoen, wat resulteert in uitzonderlijke zachtheid en absorptievermogen. Ze zijn ontworpen voor langdurig gebruik, en dankzij hun snelle droogtijd zijn ze zowel praktisch als hygiënisch. Verkrijgbaar in drie verfijnde designs en 13 verschillende kleuren, is er een optie voor iedere badkamerstijl.  

Heckett badmatten
Heckett badmat

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!