Busch-Jaeger schakelmateriaal en nachtverlichting

Als je innovatiedrang aan 130 jaar ervaring koppelt, krijg je slimme elektro-oplossingen die je leven efficiënter, comfortabeler en veiliger maken. Pionier Busch-Jaeger was de eerste fabrikant van de tuimelschakelaar en de dimmer. En nog steeds gaat deze marktleider aan kop op het gebied van superslimme producten en systemen. Van schakelmateriaal tot nachtverlichting en van designlicht tot domotica.

busch jaeger

Ook jouw nieuwe badkamer knapt enorm op met producten van Bush Jaeger. Wat dacht je van een stijlvolle radio met top of the bill geluidskwaliteit? Of van lichtschakelaars en stopcontacten die op zichzelf al de moeite waard zijn om naar te kijken? Busch-Jaeger heeft namelijk design schakelaars in allerlei kleuren. Zo kan je alle details van je badkamer perfect op elkaar afstemmen.

Busch Jaeger schakelmateriaal

Als muziek in de oren: de badkamerradio

Je douche-of badervaring is pas echt compleet als je er een weldadig wellnessgevoel bij krijgt. Met jouw favoriete muziek heb je dat zo geregeld. De Radio DAB+ heeft de allerbeste geluidskwaliteit en een handig kleurendisplay met hoge resolutie. Je kunt er eventueel extra speakers op aansluiten en niet geheel onbelangrijk: je kunt ’m op afstand aan- en uitzetten.

Slim en mooi: design lichtschakelaars

Je douche-of badervaring is pas echt compleet als je er een weldadig wellnessgevoel bij krijgt. Met jouw favoriete muziek heb je dat zo geregeld. De Radio DAB+ heeft de allerbeste geluidskwaliteit en een handig kleurendisplay met hoge resolutie. Je kunt er eventueel extra speakers op aansluiten en niet geheel onbelangrijk: je kunt ’m op afstand aan- en uitzetten.

Busch Jaeger
Busch Jaeger doucheradio

Duotone

De Axcent serie bestaat uit schakelaars met strakke lijnen. Je kunt verschillende kleuren met elkaar combineren. Een zwarte schakelaar met een betongrijze omlijsting bijvoorbeeld of een koraalkleurige omlijsting van glas met een witte schakelaar. Zo kan je met de lichtschakelaar een mooi accent in je badkamer geven. Of – als je durft – de kleur van je wanden juist op de schakelaar aanpassen. Subtiel! Ook de lijn Future linear is superstrak. Lekker simpel en toekomstbestendig. Onder meer verkrijgbaar in zilver, maar ook in statement mat zwart en mat wit.

Duotone lichtschakelaar

Deurcommunicatie en nachtverlichting

Wil je net onder de douche of in bad springen en gaat de deurbel? Dan is de deurcommunicatie van Busch Jaeger top. Deze is nog mooi vormgegeven ook! Op afstand, met je smartphone of een speciaal wandpaneel, kun je zien wie er aanbelt. Wel zo veilig! En je kunt communiceren met je bezoeker of, als je wilt, alvast de deur openen.

Ook lekker veilig: de nachtverlichting. Door middel van zachte ledverlichting vind je ook in het holst van de nacht de weg door je huis. Je ziet het: een slim huis maakt je leven leuker.

Hoe slim is jouw badkamer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!