Villeroy & Boch Tegels

Bij Villeroy en Boch tegels kun jij vorm geven aan je eigen stijl. Ga je voor opvallend of ongecompliceerd? Simpel betegeling of een weldoordacht ruimteconcept? De unieke tegels van Villeroy en Boch brengen rust en harmonie in je badkamer, zodat jij je écht kunt ontspannen. Waar kies jij voor? Laat je creativiteit de vrije loop!

Villeroy & Boch logo

Met de Spotlight serie van Villeroy en Boch tegels creëer je een minimalistische, maar uiterst stijlvolle sfeer in jouw badkamer. Door de combinatie van tegels van verschillend formaat en het gebruik van zowel matte als glanzende tegels ontstaat en optisch interessant effect, zonder druk te worden of harmonie te verliezen.

De aardse wit-, grijs-, en zwarttinten met natuurlijke sporen zorgen voor een schitterend en royaal geheel als je ze ton-sur-ton plaatst.

Villeroy & Boch Tegels inspiratie

Chic ontspannen in een luxe badkamer

Chic ontspannen

Waan je in Dubai

Waan je in dubai

Zo creëer je je eigen hotelbadkamer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!