Villeroy & Boch Tegels

Bij Villeroy en Boch tegels kun jij vorm geven aan je eigen stijl. Ga je voor opvallend of ongecompliceerd? Simpel betegeling of een weldoordacht ruimteconcept? De unieke tegels van Villeroy en Boch brengen rust en harmonie in je badkamer, zodat jij je écht kunt ontspannen. Waar kies jij voor? Laat je creativiteit de vrije loop!

Villeroy & Boch logo

Met de Spotlight serie van Villeroy en Boch tegels creëer je een minimalistische, maar uiterst stijlvolle sfeer in jouw badkamer. Door de combinatie van tegels van verschillend formaat en het gebruik van zowel matte als glanzende tegels ontstaat en optisch interessant effect, zonder druk te worden of harmonie te verliezen.

De aardse wit-, grijs-, en zwarttinten met natuurlijke sporen zorgen voor een schitterend en royaal geheel als je ze ton-sur-ton plaatst.

Villeroy & Boch Tegels inspiratie

Chic ontspannen in een luxe badkamer

Chic ontspannen

Waan je in Dubai

Waan je in dubai

Zo creëer je je eigen hotelbadkamer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!