Van Rijn Products : Een Wereld van Transparantie

Glas is niet zomaar een materiaal; het is een statement van stijl en elegantie. Het vermogen om ruimtes af te bakenen terwijl ze toch open blijven, is uniek voor glas. Van Rijn Products, opgericht in 2003, heeft de charme van glas volledig omarmd en verheven tot een kunstvorm. Met hun exclusieve showroom vol glazen oplossingen, van betoverende douchecabines tot stijlvolle scheidingswanden, bieden zij een nieuw perspectief op interieurdesign.

Passie voor Design en Functionaliteit

Wanneer u uw dag begint, wilt u dat doen in een ruimte die uw zintuigen prikkelt en u voorbereidt op de dag die voor u ligt. Het team van Van Rijn Products begrijpt dit volledig. Hun drive om sfeer te creëren, om elke woonruimte om te toveren tot een oase van comfort, is wat hen onderscheidt. Glas is hun medium; uw tevredenheid is hun kunstwerk.

Van Rijn

Maatwerk en Kwaliteit: De Handtekening van Van Rijn Products

Elke klant is uniek, en elke ruimte heeft zijn eigen karakter. Dat is de filosofie van Van Rijn Products. Zij bieden niet zomaar standaardoplossingen aan; ze streven ernaar om uw visie tot leven te brengen. Met een team dat u van begin tot eind begeleidt – van het nauwkeurig opmeten tot de vakkundige plaatsing – garanderen zij een eindresultaat dat u met trots zult tonen. Hun glazen totaaloplossing is het resultaat van jarenlange ervaring, een diepgaande samenwerking en een passie voor perfectie.

Begin Vandaag met Uw Droomproject

Met meer dan 15 jaar ervaring en een team van 40 toegewijde medewerkers die dagelijks hun expertise inzetten, is Van Rijn Products de vertrouwde naam in de wereld van glazen oplossingen. Of u nu droomt van een minimalistische douchecabine of een majestueuze glazen deur, zij hebben de expertise om uw visie te realiseren. En met meer dan 25.000 douchecabines die jaarlijks geplaatst worden, is uw tevredenheid hun grootste beloning.

Wilt u zelf de charme van glas ervaren? Breng dan een bezoek aan hun showroom en laat u inspireren. En mocht u meer advies willen over hoe glas perfect kan passen in uw badkamerontwerp, nodigen we u graag uit voor een bezoek aan uw dichtstbijzijnde Bad in Beeld vestiging. Onze experts staan voor u klaar om samen met u uw droomproject te starten.

Van Rijn Products inspiratie

Hou het droog met Van Rijn
Luxe lichte badkamer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!