Van Rijn Products : Een Wereld van Transparantie

Glas is niet zomaar een materiaal; het is een statement van stijl en elegantie. Het vermogen om ruimtes af te bakenen terwijl ze toch open blijven, is uniek voor glas. Van Rijn Products, opgericht in 2003, heeft de charme van glas volledig omarmd en verheven tot een kunstvorm. Met hun exclusieve showroom vol glazen oplossingen, van betoverende douchecabines tot stijlvolle scheidingswanden, bieden zij een nieuw perspectief op interieurdesign.

Passie voor Design en Functionaliteit

Wanneer u uw dag begint, wilt u dat doen in een ruimte die uw zintuigen prikkelt en u voorbereidt op de dag die voor u ligt. Het team van Van Rijn Products begrijpt dit volledig. Hun drive om sfeer te creëren, om elke woonruimte om te toveren tot een oase van comfort, is wat hen onderscheidt. Glas is hun medium; uw tevredenheid is hun kunstwerk.

Van Rijn

Maatwerk en Kwaliteit: De Handtekening van Van Rijn Products

Elke klant is uniek, en elke ruimte heeft zijn eigen karakter. Dat is de filosofie van Van Rijn Products. Zij bieden niet zomaar standaardoplossingen aan; ze streven ernaar om uw visie tot leven te brengen. Met een team dat u van begin tot eind begeleidt – van het nauwkeurig opmeten tot de vakkundige plaatsing – garanderen zij een eindresultaat dat u met trots zult tonen. Hun glazen totaaloplossing is het resultaat van jarenlange ervaring, een diepgaande samenwerking en een passie voor perfectie.

Begin Vandaag met Uw Droomproject

Met meer dan 15 jaar ervaring en een team van 40 toegewijde medewerkers die dagelijks hun expertise inzetten, is Van Rijn Products de vertrouwde naam in de wereld van glazen oplossingen. Of u nu droomt van een minimalistische douchecabine of een majestueuze glazen deur, zij hebben de expertise om uw visie te realiseren. En met meer dan 25.000 douchecabines die jaarlijks geplaatst worden, is uw tevredenheid hun grootste beloning.

Wilt u zelf de charme van glas ervaren? Breng dan een bezoek aan hun showroom en laat u inspireren. En mocht u meer advies willen over hoe glas perfect kan passen in uw badkamerontwerp, nodigen we u graag uit voor een bezoek aan uw dichtstbijzijnde Bad in Beeld vestiging. Onze experts staan voor u klaar om samen met u uw droomproject te starten.

Van Rijn Products inspiratie

Hou het droog met Van Rijn
Luxe lichte badkamer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!