Contact opnemen

Heb je een vraag? Blijf er niet mee zitten en stel ‘m aan ons! Vul onderstaand formulier in en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Je kunt ook altijd mailen naar info@badinbeeld.nl.

Ontwerp jouw droombadkamer

Met de 3D Badkamer ontwerptool kun je zelf aan de slag met het samenstellen van jouw ideale badkamer. Breng jouw ideeën tot leven en ontdek welke indeling, materialen en kleuren het beste bij je passen.

Je ontwerp vervolgens bespreken met een van onze badkamer adviseurs? Kom dan langs in een van onze showrooms.

Jouw gegevens

  Ook interessant voor jou

  Earthy Elegance badkamer

  Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

  Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
  Badmeubel Bad in Beeld

  Bad in Beeld viert de 50e showroom!

  Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
  Ronde vormen en aardse tonen

  Aardse tinten en organische vormen

  Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
  Marmer in de badkamer

  Chique en luxe met marmer in de badkamer

  Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!