Radson

Met een radiator van Radson kies je voor slimme verwarmingsoplossingen in een aantrekkelijk design. Breng kleur in je badkamer met een van de 70 verschillende kleuropties van Radson. De verwarmingen van Radson zijn speciaal gemaakt voor de vochtige omgeving van de badkamer. Je kunt je verwarming uitbreiden met handige opties zoals handgrepen of haakjes om je handdoek aan te hangen.

Radson logo

Omdat je meestal alleen ’s ochtends en ’s avonds gedurende een korte periode in je badkamer bent, wil je graag dat die snel op temperatuur is. Met het aparte turbogedeelte van deze elektrische turboradiator verwarm je je badkamer in enkele ogenblikken. De turboradiators van Radson hebben een elegant vormgegeven uiterlijk en zijn en eenvoudig in gebruik.

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Compact, praktisch en onopvallend

Compact, praktisch en onopvallend

Prachtige design badkamer radiator

Prachtige design badkamer radiator

Volop mogelijkheden voor je badkamer

Volop mogelijkheden voor je badkamer

Alle informatie bij de hand in je Radson app

Alle informatie bij de hand in je Radson app

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!