Radson

Met een radiator van Radson kies je voor slimme verwarmingsoplossingen in een aantrekkelijk design. Breng kleur in je badkamer met een van de 70 verschillende kleuropties van Radson. De verwarmingen van Radson zijn speciaal gemaakt voor de vochtige omgeving van de badkamer. Je kunt je verwarming uitbreiden met handige opties zoals handgrepen of haakjes om je handdoek aan te hangen.

Radson logo

Omdat je meestal alleen ’s ochtends en ’s avonds gedurende een korte periode in je badkamer bent, wil je graag dat die snel op temperatuur is. Met het aparte turbogedeelte van deze elektrische turboradiator verwarm je je badkamer in enkele ogenblikken. De turboradiators van Radson hebben een elegant vormgegeven uiterlijk en zijn en eenvoudig in gebruik.

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Compact, praktisch en onopvallend

Compact, praktisch en onopvallend

Prachtige design badkamer radiator

Prachtige design badkamer radiator

Volop mogelijkheden voor je badkamer

Volop mogelijkheden voor je badkamer

Alle informatie bij de hand in je Radson app

Alle informatie bij de hand in je Radson app

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!