Thebalux, Nederlandse kwaliteit voor jarenlang plezier

Thebalux is een Nederlandse fabrikant van fraaie badmeubel. Ze hebben niet alleen gevoel voor stijl, maar de badmeubels zijn ook erg duurzaam en praktisch! Echte Nederlandse  badkamermeubelen waarvan je jaren kunt genieten. In hun complete programma vind je badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, designspiegels en praktische spiegelkasten. De uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat jij altijd slaagt.

Thebalux logo

Prachtig vormgegeven wastafels

In hun complete programma vind je badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, designspiegels en praktische spiegelkasten. De uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat jij altijd slaagt.

Thebalux prachtig vormgegeven wastafel

De BEAT 2.0 serie van Thebalux

De nieuwe BEAT 2.0 serie badkamermeubelen van Thebalux is leverbaar in maar liefst 20 kleuren, dus ook in jouw favoriete kleur! Het gebruik van veel verschillende materialen zoals beton, keramiek en mineraalmarmer geeft jouw badkamer precies de uitstraling waar je naar op zoek bent. Spoelkasten, spiegels en spiegelkasten – BEAT 2.0 maakt jouw stijl mogelijk.

Kies mat witte waskommen voor een eigentijdse badkamer

Kies mat witte waskommen voor een eigentijdse badkamer

Nooit meer iets kwijt dankzij de vakkenindeling in je lades

Nooit meer iets kwijt dankzij de vakkenindeling in je lades

Combineer meubels uit de BEAT serie en creëer je eigen look

Combineer meubels uit de BEAT serie en creëer je eigen look

Strak design met veel opbergruimte

Strak design met veel opbergruimte

De Ceramic Line van Thebalux

De Ceramic Line is een uitgebreide badmeubelserie. De meubels in deze serie zijn niet alleen verkrijgbaar in 4 verschillende breedte maten, maar ook nog eens in 7 verschillende kleuren. Daarbij kun je een uniek element toevoegen met de ultra dunne wastafel van maar 1,8 cm dik. Bij deze overzichtelijke serie kun je kiezen voor 3 type led spiegels en spiegelkasten. Meer weten over de Ceramic Line? Vraag ernaar bij de jouw Bad in Beeld-specialist.

Thebalux ceramic gouden kraan
Thebalux ceramic wastafel met open kast
Thebalux ceramic wastafel zwart
Thebalux ceramic wastafel vierkant wit met mat zwart kraan

Toiletmeubelen, praktisch en stijlvol

Ook voor toiletmeubelen is Thebalux een perfect merk. Ook bij de toiletmeubels ben je verzekerd van de Nederlandse kwaliteit en dus jarenlang woonplezier. De stijlvolle en praktische meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Hierdoor weet je zeker dat er een uitvoering bijzit die ook bij jouw stijl past.

De voordelen van Thebalux

  • Nederlandse fabrikant
  • Duurzame materialen
  • Geniet jarenlang van uw badmeubel
  • Design én comfort

Thebalux inspiratie

Au naturel opbergen
Een industriële badkamer
Het badkamermeubel als vertrekpunt in je badkamer
Fans van een moderne badkamer opgelet
5x opruimtips

5x opruimtips

Herfstkleuren in je badkamer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!