Clou

Al meer dan 30 jaar is Clou actief in de sanitairbranche. Afgelopen decennia groeide het kleine familiebedrijf uit tot een nationaal en internationaal bekende naam. Er wordt intensief samengewerkt met gerenommeerde designers aan het produceren van design badkamer- en toiletproducten. Dit levert een uitgebalanceerde collectie op die hun passie laat zien. Minimalistisch of exclusief, Clou inspireert graag.  

Logo Clou

Design voor de luxe badkamer

Eén idee staat centraal: designproducten tegen een betaalbare prijs. Innoveren, iedere dag weer. Nieuwe vormen, nieuwe materialen, nieuwe stijlen met behoud van productaanbod. Altijd op zoek naar vernieuwing. De blikvangers van Clou voegen luxe en comfort toe met hun strakke lijnen, vloeiende contouren en hun minimalistische design.  

Clou designmeubels

Assortiment

Clou biedt een breed assortiment van prachtige sanitair producten voor jouw design badkamer. Tijdloos, compact, elegant en uitdagend; dat is waar Clou voor staat. Van wastafels tot ligbaden en accessoires tot spiegels. Allemaal ontworpen om jouw badkamer een stijlvolle en functionele uitstraling te geven. Met de vele variaties in kleuren, vormen en materialen is er altijd iets dat bij jou past.  

Clou meubels
Clou ecorazzo fontein

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!