Itho Daalderop

Geef schimmel en vocht geen kans in jouw badkamer, met een badkamerventilator van Itho Daalderop. De ventilatieoplossingen van Itho Daalderop zijn zachter dan een fluisterstem en houden elke badkamer fris en droog. Jij wilt toch ook meteen na het douchen in je spiegel kunnen kijken in jouw schimmelvrije badkamer?

Itho daalderop logo

Revolutionair

Zowel de werking als het ontwerp van de BTV-400 designventilator voor in de badkamer zijn revolutionair te noemen. Als de ventilatie aanstaat, kom de voorkant naar voren om zo een groter oppervlak te creëren. Op deze manier is de afzuiging krachtiger, terwijl het geluidsniveau bijzonder laag blijft.

Ga voor een goed geventileerde woning en badkamer

Ga voor een goed geventileerde woning en badkamer

Slimme thermostaat voor al je apparaten

Slimme thermostaat voor al je apparaten

Direct warm water in je keuken

Direct warm water in je keuken

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!