Itho Daalderop

Geef schimmel en vocht geen kans in jouw badkamer, met een badkamerventilator van Itho Daalderop. De ventilatieoplossingen van Itho Daalderop zijn zachter dan een fluisterstem en houden elke badkamer fris en droog. Jij wilt toch ook meteen na het douchen in je spiegel kunnen kijken in jouw schimmelvrije badkamer?

Itho daalderop logo

Revolutionair

Zowel de werking als het ontwerp van de BTV-400 designventilator voor in de badkamer zijn revolutionair te noemen. Als de ventilatie aanstaat, kom de voorkant naar voren om zo een groter oppervlak te creëren. Op deze manier is de afzuiging krachtiger, terwijl het geluidsniveau bijzonder laag blijft.

Ga voor een goed geventileerde woning en badkamer

Ga voor een goed geventileerde woning en badkamer

Slimme thermostaat voor al je apparaten

Slimme thermostaat voor al je apparaten

Direct warm water in je keuken

Direct warm water in je keuken

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!