Tegelgroep Nederland – VS Tiles, Pionier in de Tegelbranche

Met een geschiedenis die teruggaat tot meer dan een eeuw geleden, heeft VS Tiles zich ontwikkeld van een bescheiden speler tot een leidende positie in de tegelindustrie. Trots op dit traject blijft de focus van VS Tiles gericht op vernieuwen en verbeteren, waardoor het zich onderscheidt als een progressieve en toonaangevende groothandel in wand- en vloertegels. Met een totaalpakket van hoogwaardige keramische tegels en aanvullende diensten, biedt VS Tiles consumenten een uitgebreide en stimulerende tegelervaring.

Nauwkeurig samengesteld assortiment

Consumenten streven naar comfort, stijl, duurzaamheid en de nieuwste trends in tegels. VS Tiles voldoet aan deze eisen met collecties die bestaan uit luxueuze, hoogwaardige, duurzame en moderne tegels. Het bedient consumenten in renovatie- of nieuwbouwprojecten via een uitgebreid netwerk. Met een nauwkeurig samengesteld assortiment ligt de focus op de markt in het midden-hoge tot hogere segment. Meer dan alleen een standaard tegel.

Douglas and jones tegels

Diensten met meerwaarde

Bij een goed uitgebalanceerd assortiment horen ook diensten met meerwaarde. VS Tiles besteedt veel aandacht aan maatwerk op het gebied van merchandising, logistiek en service. Daarnaast is VS Tiles toonaangevend op het gebied van innovaties en de allernieuwste trends op tegelgebied. De focus ligt op individuele retailers en retailketens in de consumenten- en professionele markt. VS Tiles ondersteunt dit met een actueel assortiment van kwalitatief hoogwaardige materialen, uitstekende presentatiemiddelen, klantgerichte communicatie en bijbehorend advies.

Concepten Tegelgroep Nederland – VS Tiles

VS Tiles presenteert een veelzijdige portefeuille met diverse concepten, waarbij Douglas & Jones een belangrijke rol speelt. Douglas & Jones, ontstaan uit verschillende samenwerkingen en tientallen jaren ervaring, is de verbindende factor binnen diverse landschappen van interieur. Met focus op innovatie, topkwaliteit en liefde voor design, biedt Douglas & Jones boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen voor wanden en vloeren. De eigen collecties, samen met exclusieve partnerships zoals vtwonen, vormen een omvangrijk assortiment ontworpen door Nederlandse topdesigners.

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!