Inti Bath

Een luxe afgewerkte doorspoelknop van Inti Bath maakt elke toilet of badkamer compleet. De knoppen zijn nauwkeurig afgestemd op het meest populaire doorspoelsysteem dat momenteel op de markt is. De bedieningspanelen van Inti Bath zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor ze een luxueuze uitstraling bieden. Ze zijn beschikbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Logo Intibath

Over Inti Bath

Inti Bath is een nieuw initiatief van een groep sanitairspecialisten met jarenlange ervaring in de branche. Het bedrijf blijft voortdurend zoeken naar innovatieve manieren om meer comfort en luxe te brengen in sanitaire voorzieningen. Inti Bath is gespecialiseerd in het ontwerpen, innoveren en produceren van op maat gemaakte RVS drukpanelen. Het bedrijf onderscheidt zich door unieke vormen en het ontwerp van drukplaten.

Inti Bath Bedieningspanelen

Een Inti Bath bedieningspaneel vormt de perfecte finishing touch voor elke badkamer of toilet. De geavanceerde panelen bieden volledige controle over de functies van het bad, zoals watertemperatuur, waterdruk en massagejets. De bedieningspanelen van Inti Bath zijn eenvoudig te installeren en zeer gebruiksvriendelijk. Op deze manier wordt de badkamer een plek waar men in alle rust en een aangename ambiance kan vertoeven.

Inti Bath afbeelding

Inti bath foto
bedieningspaneel intibath

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!