Inti Bath

Een luxe afgewerkte doorspoelknop van Inti Bath maakt elke toilet of badkamer compleet. De knoppen zijn nauwkeurig afgestemd op het meest populaire doorspoelsysteem dat momenteel op de markt is. De bedieningspanelen van Inti Bath zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor ze een luxueuze uitstraling bieden. Ze zijn beschikbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Logo Intibath

Over Inti Bath

Inti Bath is een nieuw initiatief van een groep sanitairspecialisten met jarenlange ervaring in de branche. Het bedrijf blijft voortdurend zoeken naar innovatieve manieren om meer comfort en luxe te brengen in sanitaire voorzieningen. Inti Bath is gespecialiseerd in het ontwerpen, innoveren en produceren van op maat gemaakte RVS drukpanelen. Het bedrijf onderscheidt zich door unieke vormen en het ontwerp van drukplaten.

Inti Bath Bedieningspanelen

Een Inti Bath bedieningspaneel vormt de perfecte finishing touch voor elke badkamer of toilet. De geavanceerde panelen bieden volledige controle over de functies van het bad, zoals watertemperatuur, waterdruk en massagejets. De bedieningspanelen van Inti Bath zijn eenvoudig te installeren en zeer gebruiksvriendelijk. Op deze manier wordt de badkamer een plek waar men in alle rust en een aangename ambiance kan vertoeven.

Inti Bath afbeelding

Inti bath foto
bedieningspaneel intibath

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!