NoCalc, geniet van zacht water zonder opbouw van kalkaanslag

NoCalc is de nieuwe, revolutionaire en zeer economische oplossing tegen de gevolgen van hard water. NoCalc maakt gebruik van een 100% veilig consumptief, wat middels de unieke doseringstechniek in een minimale hoeveelheid aan het drinkwater wordt toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat kalkdeeltjes zich niet meer hechten op glanzende oppervlakken zoals douchewanden, sanitair en tegels of aan de binnenkant van leidingen en op verwarmingselementen van waterverbruikende apparatuur.

Logo NoCalc International

Geniet van zacht water

Voor je huid is het in alle gevallen beter om zacht water te gebruiken. Doordat het NoCalc systeem alle kalkdeeltjes in het water heeft behandeld, kunnen huidirritaties verminderd worden. Calcium en magnesium zijn onmisbaar voor drinkwater en je gezondheid. Een groot deel van deze benodigde calcium komt uit ons dagelijks drinkwater. Het NoCalc-systeem beschermt installaties en apparatuur zonder calcium te verwijderen. Zo komt er via het drinkwater nog steeds voldoende van deze belangrijke bouwstof binnen. NoCalc biedt bescherming tegen die vervelende kalkafzetting in huis met 100% het behoud van de drinkwaterkwaliteit.

Montage zonder zorgen

Het NoCalc systeem makkelijk plaatsbaar in ieder huishouden en compleet met al het installatiemateriaal. Daarnaast biedt NoCalc levenslange garantie, zodat je altijd kunt genieten van zacht en schoon water. Heb je een wasmachine, vaatwasser, boiler, cv-ketel, waterkoker etc. in huis? Dan zal het energieverbruik snel stijgen als je deze regelmatig gebruikt. Kalkafzetting van maar 0.4 mm zorgt al voor een rendementsverlies van 4%.

Water voor de toekomst

Met NoCalc heeft u het meest betaalbare en duurzame kalkpreventie systeem in huis om uw water te behandelen. Traditionele ontharders gebruiken vaak elektriciteit en zijn milieubelastend doordat deze regelmatig moeten worden gespoeld. Hiermee worden tientallen liters schoon water per keer weggespoeld. Daarnaast wordt bij dit op hars en zout gebaseerde proces door lozing van tientallen kilo’s zout het milieu onnodig belast. Het NoCalc systeem is geen ontharder en maakt daardoor geen gebruik van zout of stroom en heeft ook geen afvoer nodig. Het is echt 100% milieuvriendelijk, zacht water zonder te ontharden, betere smaak en vermindering op uw stroomverbruik. Het NoCalc systeem is daarom ook Kiwa – WRAS – TNO gecertificeerd.

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Scandic Spa badkamer

Functioneel maar vol luxe is de Scandic Spa badkamer!

Breng de natuur naar binnen en gun jezelf écht een moment van ontspanning. De Scandinavische badkamer wordt gevormd door design en comfort.
Header Schoonmaaktips

Schoonmaaktips zodat jouw badkamer langer mooi blijft!

Wat is er nu fijner dan een heerlijk ruikende en frisse badkamer? Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je badkamer genieten, waarvoor goed onderhoud essentieel is.
Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!