Omega Waterontharder

BWC – of voluit Best Water Choice – is niet zomaar een naam in de wereld van waterontharders. Met een kwart eeuw onder de riem heeft BWC zijn expertise gekanaliseerd in het creëren van de superieure Omega waterontharders. Deze waterontharders zijn het toonbeeld van kwaliteit, gebouwd op jarenlange ervaring en innovatie. Als klant geniet je niet alleen van zacht en zuiver water, maar ook van een 100% transparant verhaal waarbij klanttevredenheid centraal staat.

25 Jaar Innovatie en Ervaring

Dertig jaar geleden introduceerden wij als pioniers een compacte waterontharder in Nederland. Maar we kwamen al snel tot de conclusie dat Nederlands water een specifieke behandeling nodig heeft, gezien de unieke samenstelling van onze mineralen. Daarnaast zijn wij, Nederlanders, liefhebbers van compactheid en efficiëntie. Met die gedachte in het achterhoofd ontwikkelden we de Omega waterontharder, volledig afgestemd op de behoeften van de Nederlandse consument.

Veiligheid en Duurzaamheid voorop bij Omega

Water is essentieel voor ons bestaan en bij Omega begrijpen we het belang van veilig drinkwater. Daarom hebben we niet alleen de waterontharder zelf met precisie ontwikkeld, maar ook zorgvuldig onze leveranciers geselecteerd. Of het nu gaat om hars, elektronica of tanks, we werken uitsluitend met de beste toeleveranciers. Onze kunsthars is afkomstig uit Amerika, waar het voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. De Omega waterontharders zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar gaan ook minstens 20 jaar mee zonder dat onderhoud nodig is.

Meer dan een Product: Een Beleving

Of je nu geniet van het zachte gevoel van het douchewater, of het gemak waarmee je apparaten kalkvrij blijven, de Omega waterontharder heeft voor ieder wat wils. Gemak of gezondheid, met Omega ben je verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en 100% kalkvrij water. Het superieure ontwerp van de waterontharder zorgt ervoor dat je er jarenlang zorgeloos gebruik van kunt maken.

Wil je de Omega waterontharder zelf ervaren? Kom langs bij de dichtstbijzijnde Bad in Beeld vestiging en ontdek zelf de voordelen van zuiver en zacht water. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Voel, proef en ervaar het verschil dat Omega maakt.

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!