Keuco

De hartstocht voor badkamers zit bij KEUCO in de genen en dat is terug te vinden in de producten. Een KEUCO badkamer is emotie. Het is een intieme plek van welbehagen. Het brengt elegantie en luxe. Het verenigt esthetica, ergonomie en functionaliteit. Dus laat je betoveren door de badkameraccessoires van KEUCO!

Keuco logo

Naast accessoires, meubels en luxe spiegelkasten maakt KEUCO slimme innovaties die jouw badkamerbeleving en stuk comfortabeler en eenvoudiger maken. Zo is er de exclusieve, door Reiner Moll ontworpen designdouchekorf met onzichtbare douchewisser. Deze driedelige metalen douchekorf heeft een schitterend strak design met een uitneembaar metalen mandje, een bestendig kunststof inzetstuk en een slim geïntegreerde douchewisser.

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Uitgebreid assortiment luxe spiegels en spiegelkasten

Uitgebreid assortiment luxe spiegels en spiegelkasten

Veilig douche design

Veilig douche design

Uitgebreid assortiment bad- en toiletaccessoires

Uitgebreid assortiment bad- en toiletaccessoires

Kies voor een handige douchewisser oplossing

Kies voor een handige douchewisser oplossing

Keuco inspiratie

Maak je lichaam (en je badkamer!) zomerproof

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!