Keuco

De hartstocht voor badkamers zit bij KEUCO in de genen en dat is terug te vinden in de producten. Een KEUCO badkamer is emotie. Het is een intieme plek van welbehagen. Het brengt elegantie en luxe. Het verenigt esthetica, ergonomie en functionaliteit. Dus laat je betoveren door de badkameraccessoires van KEUCO!

Keuco logo

Naast accessoires, meubels en luxe spiegelkasten maakt KEUCO slimme innovaties die jouw badkamerbeleving en stuk comfortabeler en eenvoudiger maken. Zo is er de exclusieve, door Reiner Moll ontworpen designdouchekorf met onzichtbare douchewisser. Deze driedelige metalen douchekorf heeft een schitterend strak design met een uitneembaar metalen mandje, een bestendig kunststof inzetstuk en een slim geïntegreerde douchewisser.

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Uitgebreid assortiment luxe spiegels en spiegelkasten

Uitgebreid assortiment luxe spiegels en spiegelkasten

Veilig douche design

Veilig douche design

Uitgebreid assortiment bad- en toiletaccessoires

Uitgebreid assortiment bad- en toiletaccessoires

Kies voor een handige douchewisser oplossing

Kies voor een handige douchewisser oplossing

Keuco inspiratie

Maak je lichaam (en je badkamer!) zomerproof

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!