Magnum Heating

Natuurlijk wil je energiezuinig en gelijkmatig verwarmen. Dat is precies wat je krijgt met vloerverwarming van MAGNUM Heating De hoogwaardige, elektrische vloerverwarming van MAGNUM Heating zorgt voor verwarming in de hele badkamer, dus ook laag bij de grond. Zo zit jij er warmpjes bij!

Magnum heating logo

Vloerverwarmingsmat

De MAGNUM Mat is een unieke vloerverwarmingsmat, waarmee je op een bestaande tegel- of afwerkvloer tóch nog vloerverwarming kunt installeren, zonder hak- of breekwerk. De mat is slechts 4 mm dik en mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen, zodat jouw badkamer ongekend snel warm is. De MAGNUM Mat is verkrijgbaar in formaten tot 25 m².

De techniek van de MAGNUM Mat is ook te gebruiken in je badkamerspiegel die dan nooit meer beslagen is en dus streepvrij blijft. En wat dacht je van je eigen knuffelmuur met een MAGNUM Mat in je muur?

Magnum heating muur
Magnum heating voor optimaal comfort in je badkamer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!