Magnum Heating

Natuurlijk wil je energiezuinig en gelijkmatig verwarmen. Dat is precies wat je krijgt met vloerverwarming van MAGNUM Heating De hoogwaardige, elektrische vloerverwarming van MAGNUM Heating zorgt voor verwarming in de hele badkamer, dus ook laag bij de grond. Zo zit jij er warmpjes bij!

Magnum heating logo

Vloerverwarmingsmat

De MAGNUM Mat is een unieke vloerverwarmingsmat, waarmee je op een bestaande tegel- of afwerkvloer tóch nog vloerverwarming kunt installeren, zonder hak- of breekwerk. De mat is slechts 4 mm dik en mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen, zodat jouw badkamer ongekend snel warm is. De MAGNUM Mat is verkrijgbaar in formaten tot 25 m².

De techniek van de MAGNUM Mat is ook te gebruiken in je badkamerspiegel die dan nooit meer beslagen is en dus streepvrij blijft. En wat dacht je van je eigen knuffelmuur met een MAGNUM Mat in je muur?

Magnum heating muur
Magnum heating voor optimaal comfort in je badkamer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!