Villeroy & Boch, design badkamers met hoge kwaliteit

Tijdloze elegantie, mooi design en buitengewone kwaliteit. Villeroy & Boch biedt totaaloplossingen voor jouw badkamer. En of je nou wil ontspannen of jezelf weer helemaal opladen de collecties van Villeroy en Boch maken het voor jou mogelijk met kwaliteitsproducten in jouw eigen stijl.

Villeroy & Boch logo

De Finion collectie van Villeroy & Boch

De Finion collectie van Villeroy & Boch is een combinatie van puur design en uitmuntende techniek. De hoogwaardige producten stralen luxe uit en zijn gemaakt om jou volledig te laten ontspannen. Met de beste materialen zoals het keramiek TitanCeram, en de perfect te combineren meubels met een slimme uitrusting, hebben ze bij Villeroy & Boch de basis voor iedere droombadkamer in het assortiment.

Villeroy en Boch finion collectie met groen badkamermeubel

Een aangename sfeer

In de Finion collectie wordt niet alleen gespeeld met het subtiele keramiek -de extreem dunne randen en dunne wanden met een buitengewone sterkte bepalen het hoogwaardige karakter van de wastafel– maar is er ook rekening gehouden met verlichting op alle mogelijke manieren.

Een spiegel die van alle kanten is verlicht, verlichte kasten… en zelfs onder de badkuip straalt het! De verschillende directe en indirecte lichtbronnen zorgen voor een zeer aangename sfeer in de badkamer.

Villeroy Boch finion serie toilet
Villeroy Boch finion groen badmeubel design

De Subway 2.0 collectie van Villeroy & Boch

Het uitgebreide assortiment van de veelzijdige collectie Subway 2.0 biedt verschillende mogelijkheden voor de inrichting van jouw badkamer. Door de slimme ontwerpen is de Subway 2.0 collectie ook heel geschikt voor het optimaal benutten van de kleine ruimtes.

Daarnaast worden er bij de innovaties van Villeroy & Boch ook hoge eisen gesteld aan hygiëne. Zo is er bij de nieuwe generatie toiletten de DirectFlush technologie toegepast. Hiermee wordt er met een minimale waterdruk toch de gehele spoelbak schoongespoeld.

En door het brede scala aan badkamermeubels, die in een groot aantal kleuren verkrijgbaar zijn, kun je de perfectie combinaties vormen in jouw badkamer. Daarbij creëer je met de slimme indeling veel bergruimte in je badkamer.

De in het front verzonken grepen zijn naar keuze in zilverkleurig mat of chroomkleurig glans verkrijgbaar en maken het geheel helemaal in stijl af!

Villeroy Boch subway collectie wit toilet
Villeroy boch subway collectie ronde spiegel

Wil je meer weten over de verschillende collecties van Villeroy & Boch en over de mogelijkheden in jouw badkamer? Neem dan contact op met een Bad in Beeld vestiging bij jou in de buurt. Zij voorzien je graag van de beste adviezen over jouw droombadkamer!

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!