Villeroy & Boch, design badkamers met hoge kwaliteit

Tijdloze elegantie, mooi design en buitengewone kwaliteit. Villeroy & Boch biedt totaaloplossingen voor jouw badkamer. En of je nou wil ontspannen of jezelf weer helemaal opladen de collecties van Villeroy en Boch maken het voor jou mogelijk met kwaliteitsproducten in jouw eigen stijl.

Villeroy & Boch logo

De Finion collectie van Villeroy & Boch

De Finion collectie van Villeroy & Boch is een combinatie van puur design en uitmuntende techniek. De hoogwaardige producten stralen luxe uit en zijn gemaakt om jou volledig te laten ontspannen. Met de beste materialen zoals het keramiek TitanCeram, en de perfect te combineren meubels met een slimme uitrusting, hebben ze bij Villeroy & Boch de basis voor iedere droombadkamer in het assortiment.

Villeroy en Boch finion collectie met groen badkamermeubel

Een aangename sfeer

In de Finion collectie wordt niet alleen gespeeld met het subtiele keramiek -de extreem dunne randen en dunne wanden met een buitengewone sterkte bepalen het hoogwaardige karakter van de wastafel– maar is er ook rekening gehouden met verlichting op alle mogelijke manieren.

Een spiegel die van alle kanten is verlicht, verlichte kasten… en zelfs onder de badkuip straalt het! De verschillende directe en indirecte lichtbronnen zorgen voor een zeer aangename sfeer in de badkamer.

Villeroy Boch finion serie toilet
Villeroy Boch finion groen badmeubel design

De Subway 2.0 collectie van Villeroy & Boch

Het uitgebreide assortiment van de veelzijdige collectie Subway 2.0 biedt verschillende mogelijkheden voor de inrichting van jouw badkamer. Door de slimme ontwerpen is de Subway 2.0 collectie ook heel geschikt voor het optimaal benutten van de kleine ruimtes.

Daarnaast worden er bij de innovaties van Villeroy & Boch ook hoge eisen gesteld aan hygiëne. Zo is er bij de nieuwe generatie toiletten de DirectFlush technologie toegepast. Hiermee wordt er met een minimale waterdruk toch de gehele spoelbak schoongespoeld.

En door het brede scala aan badkamermeubels, die in een groot aantal kleuren verkrijgbaar zijn, kun je de perfectie combinaties vormen in jouw badkamer. Daarbij creëer je met de slimme indeling veel bergruimte in je badkamer.

De in het front verzonken grepen zijn naar keuze in zilverkleurig mat of chroomkleurig glans verkrijgbaar en maken het geheel helemaal in stijl af!

Villeroy Boch subway collectie wit toilet
Villeroy boch subway collectie ronde spiegel

Wil je meer weten over de verschillende collecties van Villeroy & Boch en over de mogelijkheden in jouw badkamer? Neem dan contact op met een Bad in Beeld vestiging bij jou in de buurt. Zij voorzien je graag van de beste adviezen over jouw droombadkamer!

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!