Axor

Wastafel-, badkranen en douchesets

De finishing touch voor je nieuwe badkamer? De kraankeuze. Terwijl een eenvoudige en neutrale optie altijd mogelijk is, biedt Axor een schitterende collectie voor de designliefhebber. Met het principe ‘form follows function’ creëert dit merk in samenwerking met toonaangevende architecten en ontwerpers een indrukwekkende reeks wastafelkranen, badkranen en douchesets.

Axor logo

Sieraden voor je badkamer

Van strakke en kubistische ontwerpen tot meer organische lijnen, elke kraan heeft zijn eigen unieke karakter. Wat deze kranen en douchesets gemeen hebben, is hun prachtige esthetiek, hoogwaardige kwaliteit en oog voor detail. Verkrijgbaar in diverse finishes en metaalkleuren, bieden ze de mogelijkheid om te kiezen tussen een opvallende kraan die contrasteert met je wastafel of tegels, of juist harmonieus samensmelt. Populair is het krachtige polished black chrome, maar ook brushed gold voegt echt een vleugje elegantie toe aan je badkamer. Een waar genot!

Axor afbeelding
Axor 2

Perfectie

Al meer dan 25 jaar belichaamt AXOR luxe in badkamerdesign met een assortiment van mengkranen, douches, wastafels, baden en accessoires. Deze unieke objecten en complete collecties worden vervaardigd volgens de hoogste esthetische en technologische normen. Elk AXOR ontwerp is tijdloos, duurzaam en getuigt van een efficiënt gebruik van grondstoffen. Als functionele meesterwerken verdienen ze waardering als designobjecten. Tijdens de productie wordt voortdurend aandacht besteed aan de kleinste details, en met het ongeëvenaarde scala aan speciale oppervlakken is er altijd een optie die de persoonlijkheid van de eigenaar weerspiegelt.

Axor inspiratie

Luxe lichte badkamer
Een industriële badkamer
Zo creëer je je eigen hotelbadkamer
Axor ONE wastafelkraan
Upgrade jouw badkamer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!