Axor

Wastafel-, badkranen en douchesets

De finishing touch voor je nieuwe badkamer? De kraankeuze. Terwijl een eenvoudige en neutrale optie altijd mogelijk is, biedt Axor een schitterende collectie voor de designliefhebber. Met het principe ‘form follows function’ creëert dit merk in samenwerking met toonaangevende architecten en ontwerpers een indrukwekkende reeks wastafelkranen, badkranen en douchesets.

Axor logo

Sieraden voor je badkamer

Van strakke en kubistische ontwerpen tot meer organische lijnen, elke kraan heeft zijn eigen unieke karakter. Wat deze kranen en douchesets gemeen hebben, is hun prachtige esthetiek, hoogwaardige kwaliteit en oog voor detail. Verkrijgbaar in diverse finishes en metaalkleuren, bieden ze de mogelijkheid om te kiezen tussen een opvallende kraan die contrasteert met je wastafel of tegels, of juist harmonieus samensmelt. Populair is het krachtige polished black chrome, maar ook brushed gold voegt echt een vleugje elegantie toe aan je badkamer. Een waar genot!

Axor afbeelding
Axor 2

Perfectie

Al meer dan 25 jaar belichaamt AXOR luxe in badkamerdesign met een assortiment van mengkranen, douches, wastafels, baden en accessoires. Deze unieke objecten en complete collecties worden vervaardigd volgens de hoogste esthetische en technologische normen. Elk AXOR ontwerp is tijdloos, duurzaam en getuigt van een efficiënt gebruik van grondstoffen. Als functionele meesterwerken verdienen ze waardering als designobjecten. Tijdens de productie wordt voortdurend aandacht besteed aan de kleinste details, en met het ongeëvenaarde scala aan speciale oppervlakken is er altijd een optie die de persoonlijkheid van de eigenaar weerspiegelt.

Axor inspiratie

Luxe lichte badkamer
Een industriële badkamer
Zo creëer je je eigen hotelbadkamer
Axor ONE wastafelkraan
Upgrade jouw badkamer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!