Jos Haag – Een Tegelreis van meer dan 37 Jaar vol Nuchtere Elegantie

Al bijna vier decennia lang reist Jos Haag door Nederland, op zoek naar de meest karaktervolle keramische wand- en vloertegels. Gedreven door een oer-Hollandse insteek van eenvoudige schoonheid en kwaliteit, heeft Jos Haag zijn sporen verdiend in de wereld van tegels. Met een focus op duurzaamheid en eerlijk vakmanschap brengt dit merk een compacte maar krachtige collectie die past bij de Nederlandse smaak.

Van de werkplaats naar jouw huis

Hun reis heeft hen langs ambachtelijke ateliers en ervaren leveranciers gebracht, verspreid over ons eigen land. Het is op deze plekken waar de nuchtere elegantie van Jos Haag tot leven komt, waar vakmanschap en oog voor detail samenkomen. Hun verzameling omvat niet alleen tijdloze ontwerpen maar ook eigentijdse stukken die geschikt zijn voor elke ruimte in huis.

Solide basis

Het kloppend hart bevindt zich in Nederland, waar ze een solide basis hebben opgebouwd gedurende 37 jaar. Met het hoofdkantoor centraal gelegen, leveren zij dagelijks keramische pracht vanuit hun magazijn direct bij jou thuis. Hoewel ze zelf geen fysieke showroom hebben, kun je de tegels bewonderen en aanschaffen via het uitgebreide netwerk van tegelpartners. Zij delen de passie en presenteren de collectie met dezelfde toewijding waarmee Jos Haag hun tegels selecteert.

Samen sterk

Het partnerschap met Tegelgroep Nederland stelt hen in staat om klanten een naadloze ervaring te bieden. Samen met experts uit jouw regio kies je de ideale tegels voor jouw project, of het nu gaat om de badkamer, keuken of een andere ruimte in huis. Na de selectie zorgen zij ervoor dat jouw gekozen tegels op de afgesproken datum bij jou thuis worden bezorgd. Zo garanderen zij niet alleen de kwaliteit van hun keramische meesterwerken, maar ook een efficiënte en betrouwbare service.

Ontdek de Wereld van Jos Haag bij Tegelgroep Nederland

De ware pracht en duurzaamheid van hun tegels moet je zelf ervaren. Benieuwd naar hun collectie? Bezoek dan de dichtstbijzijnde Tegelgroep Nederland vestiging. Hier kun je de keramische meesterwerken van Jos Haag van dichtbij bewonderen, voelen en je laten inspireren. De partners staan voor je klaar om te adviseren en samen de perfecte keuze te maken voor jouw leefruimte. Laat je verrassen door de nuchtere elegantie van Jos Haag en maak van jouw thuis een tijdloze blikvanger.

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!