Xenz – De Essentie van Comfort en Stijl

In een wereld die nooit stopt, is de badkamer een toevluchtsoord geworden. Een plek van rust in de ochtenddrukte en een ontspanningsoase na een lange dag. Bij Xenz begrijpen we de veelzijdigheid van deze ruimte. Sinds 2016 hebben wij vanuit onze Nederlandse fabriek gewerkt aan het creëren van badkamers die niet alleen functioneel, maar ook buitengewoon stijlvol zijn. Ons doel? Ervoor zorgen dat elke keer als je je badkamer binnenstapt, je een glimlach op je gezicht krijgt.

Xenz

Gebouwd op Passie en Toewijding

Succes is geen toeval. Het is het resultaat van hard werken, doorzettingsvermogen en een onverwoestbare teamgeest. En Xenz is daar het levende bewijs van. Onze reis was niet zonder uitdagingen, maar onze vastberadenheid heeft ons hier gebracht. Een toegewijd team van experts, die elk detail obsessief perfectioneren, staat centraal in ons succesverhaal. Elke medewerker draagt bij met liefde en vakmanschap, waardoor ons merk blijft groeien en evolueren.

Uniek in Elk Opzicht

Wat maakt Xenz anders? Het zit in de details. Ons aanbod is niet alleen uitgebreid, maar ook naadloos op elkaar afgestemd. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische wastafel of een luxe badkuip, bij Xenz vind je producten die elkaar aanvullen en samen een harmonieus geheel vormen. En omdat we lokaal produceren in onze Nederlandse fabriek, kunnen we de kwaliteit tot in de kleinste details garanderen. Ons streven naar duurzaamheid en efficiëntie zorgt ervoor dat je met vertrouwen kunt kiezen voor Xenz.

Begin Vandaag aan Jouw Droomproject

Elke droom begint met inspiratie. En waar kun je die beter vinden dan in onze eigen showroom? Hier kun je op afspraak onze collectie in volle glorie bekijken. Laat je inspireren door de nieuwste trends en innovaties, en start vandaag nog aan het verwezenlijken van je droomproject.

Heb je extra advies nodig of wil je meer opties ontdekken? Kom dan langs bij een dichtstbijzijnde Bad in Beeld vestiging. Samen met Xenz zorgen wij ervoor dat jouw badkamerdroom werkelijkheid wordt.

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!