Xenz – De Essentie van Comfort en Stijl

In een wereld die nooit stopt, is de badkamer een toevluchtsoord geworden. Een plek van rust in de ochtenddrukte en een ontspanningsoase na een lange dag. Bij Xenz begrijpen we de veelzijdigheid van deze ruimte. Sinds 2016 hebben wij vanuit onze Nederlandse fabriek gewerkt aan het creëren van badkamers die niet alleen functioneel, maar ook buitengewoon stijlvol zijn. Ons doel? Ervoor zorgen dat elke keer als je je badkamer binnenstapt, je een glimlach op je gezicht krijgt.

Xenz

Gebouwd op Passie en Toewijding

Succes is geen toeval. Het is het resultaat van hard werken, doorzettingsvermogen en een onverwoestbare teamgeest. En Xenz is daar het levende bewijs van. Onze reis was niet zonder uitdagingen, maar onze vastberadenheid heeft ons hier gebracht. Een toegewijd team van experts, die elk detail obsessief perfectioneren, staat centraal in ons succesverhaal. Elke medewerker draagt bij met liefde en vakmanschap, waardoor ons merk blijft groeien en evolueren.

Uniek in Elk Opzicht

Wat maakt Xenz anders? Het zit in de details. Ons aanbod is niet alleen uitgebreid, maar ook naadloos op elkaar afgestemd. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische wastafel of een luxe badkuip, bij Xenz vind je producten die elkaar aanvullen en samen een harmonieus geheel vormen. En omdat we lokaal produceren in onze Nederlandse fabriek, kunnen we de kwaliteit tot in de kleinste details garanderen. Ons streven naar duurzaamheid en efficiëntie zorgt ervoor dat je met vertrouwen kunt kiezen voor Xenz.

Begin Vandaag aan Jouw Droomproject

Elke droom begint met inspiratie. En waar kun je die beter vinden dan in onze eigen showroom? Hier kun je op afspraak onze collectie in volle glorie bekijken. Laat je inspireren door de nieuwste trends en innovaties, en start vandaag nog aan het verwezenlijken van je droomproject.

Heb je extra advies nodig of wil je meer opties ontdekken? Kom dan langs bij een dichtstbijzijnde Bad in Beeld vestiging. Samen met Xenz zorgen wij ervoor dat jouw badkamerdroom werkelijkheid wordt.

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!