Sunshower, gezond douchen met gezond licht

Sunshower, een bedrijf dat in 2003 is opgericht door 2 enthousiaste studievrienden, is ondertussen niet meer weg te denken uit de badkamerbranche. Na een succesvolle start-up is Sunshower blijven door innoveren om een veilig en comfortabel product op de markt te brengen. Ze bezorgen iedere gebruiker een glimlach met deze perfecte douche-ervaring. Breng de zon -veilig- in jouw badkamer!

Sunshower logo

Geniet van een vitamine D-boost én een stralende huidskleur.

Met een Sunshower kun je tijdens het douchen genieten van een vitamine D-boost én een stralende huidskleur. Dankzij het UV-licht of de infraroodwarmte kun je optimaal ontspannen in de douche. Het UV-licht zorgt ervoor dat je vitamine D op peil is, je krijgt meer energie én je immuunsysteem wordt verbeterd. Met de infraroodlamp verbeter je de bloedcirculatie en kun je spier- en gewrichtspijn verminderen.

Sunshower gezond douchen

Weerstand en herstel

Je kunt je daarom voorstellen dat de Sunshower populair is onder een brede doelgroep. Oudere mensen of mensen met een lage weerstand kunnen veel profijt hebben van een Sunshower. Maar ook juist sporters of mensen met een drukke baan plukken de vruchten van deze bijzondere douchelampen.

Voor iedere badkamer een perfect Sunshower model

De mogelijkheden zijn eindeloos met Sunshower, er is voor iedere badkamer een perfect model beschikbaar. Je kunt namelijk kiezen uit een productlijn met diverse uitvoeringen. En omdat ze zowel opbouw- als inbouwvarianten aanbieden, is er altijd een Sunshower die op jouw badkamerwensen aansluit. En of je nou op zoek bent naar een combinatie van zonlicht én infrarood of uitvoeringen met alleen infrarood, voor het hele lichaam of een gedeelte ervan, er is altijd een Sunshower die bij jou past. Maak de positieve effecten van zonlicht onderdeel van jouw dagelijkse doucheritueel!

Jouw badkamer is pas af met een Sunshower waarvan je jaren kunt genieten. Bij Bad in Beeld weten we precies welk model perfect bij jouw past. We staan voor je klaar met advies. Kom langs of plan een afspraak bij de dichtstbijzijnde bad in Beeld vestiging.

Sunshower voor een warme ochtendstart
Sunshower oranje gloed
Dame onder sunshower
Sunshower blauwe gloed

Sunshower inspiratie

Blue Monday
Luxe lichte badkamer
Sunshower

Sunshower Round

Een goede douche voor een goede gezondheid

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!