Sanibell, badkamermeubelen

Al sinds de jaren ’70 is Sanibell een gevestigde naam in de wereld van sanitair. Het bedrijf heeft zich niet alleen bewezen als importeur van keramisch sanitair voor de projectwereld, maar heeft ook een rijke geschiedenis in het ontwikkelen van complete badkamermeubelen. Deze worden onder verschillende segmenten aangeboden, waaronder het eigen badmeubelmerk Bliss, INK, Basic Line en Online.

Sanibell logo

Dagelijkse luxe

De badkamermeubelen en wastafels van INK® bieden een bron van inspiratie voor het creëren van prachtige badkamers, waar comfort centraal staat in het dagelijks leven. Steeds vaker worden onze meubelen geïntegreerd in moderne badkamerontwerpen. De uitgebreide INK® collectie omvat diverse modellen, vormen en prijsklassen, en vormt het tastbare bewijs van doordachte ideeën en innovatieve technieken.

Sanibell INK meubel

De badkamermeubelen en wastafels inspireren je tot het creëren van een steeds mooie badkamer, geheel naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor (semi-)maatwerk, is er een ruime keuze aan materialen en kleuren en kan het badmeubel tot wel 5 meter lang zijn, zodat u alle ruimte heeft.

Sanibell meubels

Sanibell meubelopstelling
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Scandinavische trends in je badkamer

Scandinavische trend in je badkamer

Ben je op zoek naar rust en ruimte in de badkamer? Dan is de Scandinavische stijl waarschijnlijk helemaal jouw ding!

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!