Regn

Regn is een nieuw sanitairmerk in Nederland. En bij Bad in Beeld zijn we blij met dit mooie merk. De vormgeving is gebaseerd op de Scandinavische woon- en leefstijl; ingetogen, krachtig en eigentijds.

Bij Regn streven ze continue naar subtiele perfectie. Balans in kleur tussen de verschillende producten en focus op de balans in vormgeving. Ontwikkeld met de kennis van vakmensen met passie voor sanitair. Met de producten van Regn is er altijd een uitvoering die past bij jouw badkamerwensen.

Regn

Kranen, mooi door eenvoud

De kranen van Regn zijn mooi door de eenvoud en in maar liefst 6 kleuren beschikbaar. Chroom en gepolijst chroom, geborsteld koper, matzwart, gun metal zwart én goud. Regn biedt de mogelijkheid om alles precies op elkaar af te stemmen, want Regn heeft bij iedere wastafelkraan een passende doucheset en badkraan.

En voor de finishing touch van hetzelfde design én in dezelfde kleur ook een passende accesoireset met een toiletrolhouder, handdoekhaakje en toiletborstel. Ook mooi voor in je toilet!

Regn hoge kraan

Regn inbouwkraan

Voor iedere stijl de juiste uitvoering

Het assortiment van Regn is naast de diversiteit in kleuren ook heel divers in uitvoering. Kies je voor een wastafelmeubel met opbouwkom dan biedt de highriser uitkomst (een hoge kraan) of een inbouw wastafelkraan. Ook voor het plaatsen van de kraan op je wastafel zijn verschillende modellen beschikbaar.

De douchekranen met thermostatische douchemengkraan met cool touch combineert mooi met een regendouche en bijpassend planchet. Voor het bad is de thermostatische badkraan met cool touch heel fijn. Met cool touch wordt de kraan nooit warm en hoef je niet bang te zijn dat je je handen brandt. Lekker veilig met kinderen!

Maak gerust vrijblijvend een afspraak bij een Bad in Beeld vestiging. We laten je graag de Regn mogelijkheden zien in een persoonlijk badkamerontwerp.

Regn inspiratie

BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail
Een pop color in jouw badkamer
Regn+kranen uitgelicht
Gek op koperen kranen
Regn kranen
Hot bath Veghel
Zomer in de badkamer- 5 tips
Scandinavische trends in je badkamer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!