Samen staan we sterker

Wij hebben alle krachten gebundeld voor de beste inkoopcondities én bieden de meest optimale inspiratie voor uw klant. Inmiddels is het Bad in Beeld samenwerkingsverband uitgegroeid naar ruim 45 badkamershowrooms in Nederland.

Succesvol ondernemen

Bad in Beeld helpt zelfstandige sanitair- en tegelondernemers om hun onderscheidende kracht ten opzichte van concurrenten te vergroten. Dit doen we door diverse aantrekkelijke, collectieve diensten aan te bieden. Zo profiteren onze ondernemers van het online inspiratieplatform badinbeeld.nl, waar consumenten inspiratie op kunnen doen.

En door inkoopkracht te bundelen, stellen we ondernemers in staat om concurrerende prijzen te hanteren.

Focus op kracht

Voor consumenten is de badkamer een persoonlijke plek die precies moet passen bij hun wensen en hun leven. En dat begrijpen wij als samenwerkingsverband van badkamerspecialisten als geen ander.

Wij bieden diverse marketingdiensten aan zodat we onze ondernemers ontzorgen en ondersteunen waar nodig. Zodat ze zich optimaal kunnen richten op hun vak: het met passie verkopen van badkamers.

Als ondernemer ben je vrij om te kiezen welke marketingdienst je afneemt waarbij we altijd communiceren vanuit de eigen naam. Een aanpassing in naam of het logo is dus niet nodig; u behoudt u identiteit en blijft bouwen aan uw naam.

Profiteer direct van het collectief

Naast marketingdiensten is inkoop een hele belangrijke pijler voor Bad in Beeld en onze ondernemers. U profiteert namelijk direct van de beste factuurcondities, een hoge bonus over inkopen bij contractleveranciers en betalingskorting. Wij garanderen 5 tot 10% inkoopvoordeel op uw huidige condities. Daarnaast bieden we consumentengaranties die gecommuniceerd worden richting consumenten. Deze garanties biedt onderscheid t.o.v. de concurrent en levert duidelijke toegevoegde waarde voor (potentiële) klanten. Ook leveren we het eigen sanitairmerk Bron dat exclusief verkrijgbaar is bij ondernemers die aangesloten zijn bij Bad in Beeld. Wat wij u ook aanbieden of samen met u oppakken stelt u in staat om als ondernemer de consument te bereiken op een professionele manier in uw marktgebied.

Geïnteresseerd?

Wij maken het graag persoonlijk en komen dan ook het liefst bij u langs. Zo kunnen we elkaar écht leren kennen om er achter te komen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem contact op met Bad in Beeld formulemanager Marjolein Gerritsma op telefoonnummer 06 512 642 78 of mail naar m.gerritsma@igm.nl. Graag tot snel!