Badinbeeld.nl: hét inspiratieplatform voor de badkamer

Badinbeeld.nl is hét inspiratieplatform voor jouw nieuwe badkamer en toilet. Browse door onze artikelen, blogs en tips over de laatste trends, de mooiste sanitairproducten en slimme designoplossingen voor jouw nieuwe badkamer en toilet. Lees over het combineren van kleuren, creëren van sfeer en slimme ideeën hoe je nóg meer uit je badkamer kunt halen.

Kom langs voor badkameradvies

Onze productmanagers zoeken iedere dag weer naar de nieuwste badkamertrends en stijlen, zodat jij altijd op de hoogte bent. We helpen je graag op weg als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer of toilet.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en hoe je die kunt toepassen in jouw badkamer.

Nieuwsgierig en graag meer weten?

Bij Bad in Beeld zijn ruim 45 showrooms aangesloten, verspreid over heel Nederland. Bij onze winkels kun je terecht voor badkameradvies en een (3D) badkamerontwerp. Onze sanitairadviseurs staan voor jou klaar om jouw droombadkamer samen te stellen.

Wil je meer weten over Bad in Beeld? Neem dan contact met ons op via info@badinbeeld.nl of vul het contactformulier in.

Ook interessant voor jou

Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Scandic Spa badkamer

Functioneel maar vol luxe is de Scandic Spa badkamer!

Breng de natuur naar binnen en gun jezelf écht een moment van ontspanning. De Scandinavische badkamer wordt gevormd door design en comfort.
Header Schoonmaaktips

Schoonmaaktips zodat jouw badkamer langer mooi blijft!

Wat is er nu fijner dan een heerlijk ruikende en frisse badkamer? Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je badkamer genieten, waarvoor goed onderhoud essentieel is.
Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!