Badinbeeld.nl: hét inspiratieplatform voor de badkamer

Badinbeeld.nl is hét inspiratieplatform voor jouw nieuwe badkamer en toilet. Browse door onze artikelen, blogs en tips over de laatste trends, de mooiste sanitairproducten en slimme designoplossingen voor jouw nieuwe badkamer en toilet. Lees over het combineren van kleuren, creëren van sfeer en slimme ideeën hoe je nóg meer uit je badkamer kunt halen.

Kom langs voor badkameradvies

Onze productmanagers zoeken iedere dag weer naar de nieuwste badkamertrends en stijlen, zodat jij altijd op de hoogte bent. We helpen je graag op weg als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer of toilet.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en hoe je die kunt toepassen in jouw badkamer.

Nieuwsgierig en graag meer weten?

Bij Bad in Beeld zijn ruim 45 showrooms aangesloten, verspreid over heel Nederland. Bij onze winkels kun je terecht voor badkameradvies en een (3D) badkamerontwerp. Onze sanitairadviseurs staan voor jou klaar om jouw droombadkamer samen te stellen.

Wil je meer weten over Bad in Beeld? Neem dan contact met ons op via info@badinbeeld.nl of vul het contactformulier in.

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!