Geberit zorgt voor de perfecte badkamer voor elke dag

Al sinds 1874 is Geberit expert op het gebied van innovatie van inbouwapparatuur in de badkamer. En wellicht zie je ze niet iedere dag, toch zijn ze in heel veel badkamers in Nederland aanwezig. Want naast de mooiste badkamerseries en toiletten hebben ze veel furore gemaakt met hun installatiesystemen. Zoals bijvoorbeeld met innovatieve inbouwreservoirs, waterleidingen en afvoersystemen.

Geberit logo

Voor iedere badkamer een Geberit

Bij Geberit weten ze waar het om draait in de badkamer. Je wilt in een badkamer, op elk moment, kunnen ontspannen en jezelf opfrissen. En naast comfort moet een badkamer ook de uitstraling hebben die volledig bij jouw stijl past. Ook daar houden ze bij Geberit rekening mee. Alle series hebben een eigen uitstraling met veel keuzemogelijkheden en opvallende details. Hierdoor kun je jouw persoonlijke badkamer helemaal naar wens samenstellen.

Geberit Alba

Hoog gebruiksgemak heeft prioriteit bij Geberit

Wanneer je een apparaat of product in huis hebt die lastig te bedienen is, dan haak je af. Bij Geberit staat gebruiksgemak daarom ook hoog in het vaandel. Bij Geberit streven ze naar een prettig badkamerbezoek, met gebruiksvriendelijke producten en oplossingen. Zo wordt frustratie voorkomen je kun je optimaal genieten van je badkamerbezoek.

Geberit gaat voor eenvoudig te bedienen, betrouwbare en onderhoudsarme oplossingen!

Het design van Geberit

In het verleden was een badkamer vooral praktisch. Esthetiek speelde geen rol. Maar tegenwoordig wil je een badkamer die aansluit bij jouw designwensen en sfeervol is. Het Geberit design kenmerkt zich door een eenvoudige en tijdloze esthetiek. Moderne elegantie is een mooie omschrijving van de Geberit stijl. Door alle verschillende kleuren en materialen krijgt iedere serie zijn eigen karakter en stijl. Design en functionaliteit zijn zo gecombineerd dat je elke dag kunt genieten van jouw comfortabele badkamer.

Geberit douchewc
Geberit douchewc design

Het comfort van een Geberit douchewc

Hij wordt steeds gewoner in de Nederlandse huishoudend, de douchewc! Deze zorgt voor extra frisheid, welzijn en lichaamsverzorging na een toiletbezoek. De Geberit Aquaclean biedt de ultieme reiniging van het onderlichaam met een warme, zachte waterstraal. Hierdoor ben je niet alleen schoon, maar voelt het ook extra fris.

Wil je gaan voor een toilet- of doucheruimte zonder vieze geurtjes. Denk dan eens aan de Geberit DuoFresh met geurzuivering.

Eenvoudig schoonmaken met het gemak van Geberit

Een comfortabele badkamer is natuurlijk ook afhankelijk van hoe eenvoudig je hem kunt schoonmaken. Want eerlijk, van schoonmaken worden maar weinig mensen echt blij. Geberit houdt daar rekening mee in de ontwerpen van de producten. Zo zorgen ze ervoor dat de meeste producten vuilvrij blijven en eenvoudig te reinigen zijn. Het keramiek is bijvoorbeeld standaard (of optioneel) voorzien van het unieke KeraTect® glazuur. Aanhechting van kalk en ophoping van vuil worden hiermee voorkomen en schrobben en schuren is niet nodig. Ook de Rimfree® wc’s zonder spoelrand zijn een goed voorbeeld van hygiëne en onderhoudsgemak.

Geberit inspiratie

Badkamer rust en eenvoud

Rust en eenvoud

Douchewc
Grote badkamer wit
Stoere badkamerparels
De onderhoudsvriendelijke badkamer
badkamer grijs tintent
badkamer houten vloer
Hoe slim is jouw badkamer
Zo ruikt je toilet altijd fris
Creëer thuis je eigen spa
schuine wand badkamer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!