Jabostone Tegelgroothandel

Al meer dan 15 jaar is Jabostone een toonaangevende speler in de tegelindustrie, waaronder vloer- en wandtegels van natuursteen en keramiek. Wat Jabostone zo bijzonder maakt, is dat zij de essentiële schakel zijn tussen fabrikanten, retailers en eindgebruikers. Hun toewijding aan innovatie heeft Jabostone een reputatie bezorgd als betrouwbare en vooruitstrevende leverancier van hoogwaardige tegels.

jabostone logo

Showroom

De showroom – een plek waar dromen en ideeën werkelijkheid worden. Jabostone heeft een ruime showroom van 750 m² in het noorden van het land, Venlo, waar de keramische tegels uit Italië en Spanje gepresenteerd worden. Stoere en robuuste betonlook tegels, levensechte natuursteenlook tegels, decoratieve tegels, trendy kleurrijke tegels; alles vind je in de showroom.

jabostone showroom foto

Jabostone: Innovatieve Tegelbeleving in de Showroom

Jabostone erkent het belang van deze ruimte voor zowel de retailer als de eindklant. Daarom zet Jabostone zich in om niet alleen de beste tegels te leveren, maar ook om van ieder klantbezoek aan de showroom een unieke ervaring te maken. Jabostone legt de focus op interactieve belevingen. Hun geavanceerde QR-codeplatform biedt een naadloze manier om klanten en showroomverkopers directe toegang te geven tot essentiële productinformatie, en dat in de huisstijl van elke individuele ondernemer. Daarnaast biedt Jabostone een breed scala aan mogelijke opstellingen, waarmee retailers de showroom kunnen personaliseren en verrijken en de beleving voor de eindklant wordt versterkt.

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!