Jabostone Tegelgroothandel

Al meer dan 15 jaar is Jabostone een toonaangevende speler in de tegelindustrie, waaronder vloer- en wandtegels van natuursteen en keramiek. Wat Jabostone zo bijzonder maakt, is dat zij de essentiële schakel zijn tussen fabrikanten, retailers en eindgebruikers. Hun toewijding aan innovatie heeft Jabostone een reputatie bezorgd als betrouwbare en vooruitstrevende leverancier van hoogwaardige tegels.

jabostone logo

Showroom

De showroom – een plek waar dromen en ideeën werkelijkheid worden. Jabostone heeft een ruime showroom van 750 m² in het noorden van het land, Venlo, waar de keramische tegels uit Italië en Spanje gepresenteerd worden. Stoere en robuuste betonlook tegels, levensechte natuursteenlook tegels, decoratieve tegels, trendy kleurrijke tegels; alles vind je in de showroom.

jabostone showroom foto

Jabostone: Innovatieve Tegelbeleving in de Showroom

Jabostone erkent het belang van deze ruimte voor zowel de retailer als de eindklant. Daarom zet Jabostone zich in om niet alleen de beste tegels te leveren, maar ook om van ieder klantbezoek aan de showroom een unieke ervaring te maken. Jabostone legt de focus op interactieve belevingen. Hun geavanceerde QR-codeplatform biedt een naadloze manier om klanten en showroomverkopers directe toegang te geven tot essentiële productinformatie, en dat in de huisstijl van elke individuele ondernemer. Daarnaast biedt Jabostone een breed scala aan mogelijke opstellingen, waarmee retailers de showroom kunnen personaliseren en verrijken en de beleving voor de eindklant wordt versterkt.

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!