Luca Sanitair

Gestart in 2002 met een uniek concept van vloerwissers, heeft Luca Sanitair zich in de loop der jaren getransformeerd tot een toonaangevende groothandel in hoogwaardig Italiaans design sanitair. Wat begon als een niche in de markt, breidde zich al snel uit met baden, wastafels, en diverse accessoires. De strategische samenwerkingen met bekende Italiaanse fabrikanten zoals Globo, Bongio, GB Group, Das en Capannoli heeft het assortiment verrijkt, waardoor Luca Sanitair sinds 2021 een compleet aanbod kan garanderen.

Innovatie en ‘Specials’ in Design

Bij Luca Sanitair draait het niet alleen om traditioneel sanitair. In een voortdurende zoektocht naar vernieuwing heeft de groothandel ‘specials’ ontwikkeld die voldoen aan de specifieke wensen van hun klanten. Het innovatieve Futuro Flush toilet is daar een prachtig voorbeeld van; duurzaam en waterbesparend. Daarnaast is de Bagno Metallo serie een eyecatcher op zich, met baden en wastafels voorzien van een verfijnde metalen coating, wat het geheel een luxe en moderne uitstraling geeft.

Luca Sanitair
Luca Sanitair

Persoonlijk, Betrokken en Dankbaar

Luca Sanitair staat niet alleen bekend om zijn exclusieve producten, maar ook om zijn persoonlijke aanpak. Het hechte team streeft ernaar om dealers zo snel en adequaat mogelijk te ondersteunen, zodat klanten van het juiste advies worden voorzien. “Onze relaties zijn ons dierbaar en verdienen een persoonlijke benadering”, zegt Albert. “Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, kunnen we verder groeien en onze klanten nog beter bedienen.”

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!