Luca Sanitair

Gestart in 2002 met een uniek concept van vloerwissers, heeft Luca Sanitair zich in de loop der jaren getransformeerd tot een toonaangevende groothandel in hoogwaardig Italiaans design sanitair. Wat begon als een niche in de markt, breidde zich al snel uit met baden, wastafels, en diverse accessoires. De strategische samenwerkingen met bekende Italiaanse fabrikanten zoals Globo, Bongio, GB Group, Das en Capannoli heeft het assortiment verrijkt, waardoor Luca Sanitair sinds 2021 een compleet aanbod kan garanderen.

Innovatie en ‘Specials’ in Design

Bij Luca Sanitair draait het niet alleen om traditioneel sanitair. In een voortdurende zoektocht naar vernieuwing heeft de groothandel ‘specials’ ontwikkeld die voldoen aan de specifieke wensen van hun klanten. Het innovatieve Futuro Flush toilet is daar een prachtig voorbeeld van; duurzaam en waterbesparend. Daarnaast is de Bagno Metallo serie een eyecatcher op zich, met baden en wastafels voorzien van een verfijnde metalen coating, wat het geheel een luxe en moderne uitstraling geeft.

Luca Sanitair
Luca Sanitair

Persoonlijk, Betrokken en Dankbaar

Luca Sanitair staat niet alleen bekend om zijn exclusieve producten, maar ook om zijn persoonlijke aanpak. Het hechte team streeft ernaar om dealers zo snel en adequaat mogelijk te ondersteunen, zodat klanten van het juiste advies worden voorzien. “Onze relaties zijn ons dierbaar en verdienen een persoonlijke benadering”, zegt Albert. “Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, kunnen we verder groeien en onze klanten nog beter bedienen.”

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!