TECE

TECE fabriceert weldoordachte en verrassende oplossingen voor jouw badkamer en toilet – en dan met name ‘achter de wand’. Dan gaat het om inbouwreservoirs, bedieningsplaten en afvoertechniek. Comfort, vormgeving en innovatie zijn de sleutelbegrippen van TECE die jouw badkamer beter, toegankelijker en mooier maken.

tece logo

Schoonheid zit in eenvoud. Dat is zeker het geval bij TECEfilo, de nieuwe designbedieningsplaat voor urinoirs. Het strak afgewerkte ontwerp maakt het mogelijk om de bedieningsplaat volledig vlak in de wand in te bouwen.

De bedieningsplaat werkt door middel van infrarood, waardoor je zonder aanraking kunt spoelen – wel zo hygiënisch. Bovendien bespaar je een hoop water, omdat je de spoelduur zelf kunt programmeren.

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Hygiënisch zonder aanraken je toilet doorspoelen

Deze onzichtbare tegeldrain smelt samen met je vloer, mooier kan bijna niet

Deze onzichtbare tegeldrain smelt samen met je vloer, mooier kan bijna niet

Less is more, design op je toilet

Less is more, design op je toilet

Deze vlakke bedieningsplaat is een aanwinst voor je toiletruimte

Deze vlakke bedieningsplaat is een aanwinst voor je toiletruimte

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!