TECE

TECE fabriceert weldoordachte en verrassende oplossingen voor jouw badkamer en toilet – en dan met name ‘achter de wand’. Dan gaat het om inbouwreservoirs, bedieningsplaten en afvoertechniek. Comfort, vormgeving en innovatie zijn de sleutelbegrippen van TECE die jouw badkamer beter, toegankelijker en mooier maken.

tece logo

Schoonheid zit in eenvoud. Dat is zeker het geval bij TECEfilo, de nieuwe designbedieningsplaat voor urinoirs. Het strak afgewerkte ontwerp maakt het mogelijk om de bedieningsplaat volledig vlak in de wand in te bouwen.

De bedieningsplaat werkt door middel van infrarood, waardoor je zonder aanraking kunt spoelen – wel zo hygiënisch. Bovendien bespaar je een hoop water, omdat je de spoelduur zelf kunt programmeren.

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Hygiënisch zonder aanraken je toilet doorspoelen

Deze onzichtbare tegeldrain smelt samen met je vloer, mooier kan bijna niet

Deze onzichtbare tegeldrain smelt samen met je vloer, mooier kan bijna niet

Less is more, design op je toilet

Less is more, design op je toilet

Deze vlakke bedieningsplaat is een aanwinst voor je toiletruimte

Deze vlakke bedieningsplaat is een aanwinst voor je toiletruimte

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!