Een Wereld van Transparantie

Bij KS Tegels vormen de producten een bijzondere combinatie van kunststof, steen en vinyl (KSV), waardoor ze volledig watervast zijn. Deze samenstelling garandeert niet alleen minimale werking van de ’tegels’, maar ook een opmerkelijke stoot- en krasbestendigheid.

Watervaste vinyl producten voor wand en vloer

Dankzij de beperkte dikte zijn deze producten ideaal voor renovaties en kunnen ze vaak moeiteloos over de bestaande vloer of wand worden geplaatst. Voor wanden zijn de ’tegels’ eenvoudig te verlijmen, terwijl ze op vloeren zowel verlijmd als zwevend op een ondervloer gelegd kunnen worden.

De ’tegels’ zijn gemakkelijk op maat te snijden met een stanleymes, vergelijkbaar met het breken van een gipsplaat, waardoor ze prima zelf te monteren zijn. Met diverse beschikbare afmetingen zijn deze producten geschikt voor gebruik in verschillende ruimtes, variërend van tegels en vloeren tot panelen en platen.

Duurzaamheid staat centraal bij KS Tegels. De producten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook volledig recyclebaar. Het productieproces is volledig circulair, zonder enige vorm van afval of schadelijke uitstoot. Gebruikte producten dienen als waardevolle grondstoffen voor de vervaardiging van nieuwe producten, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

KS Tegels inspiratie

Laat je badkamer groter lijken met tegels
badmeubel hout
In de spotlight: bron

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!