Een Wereld van Transparantie

Bij KS Tegels vormen de producten een bijzondere combinatie van kunststof, steen en vinyl (KSV), waardoor ze volledig watervast zijn. Deze samenstelling garandeert niet alleen minimale werking van de ’tegels’, maar ook een opmerkelijke stoot- en krasbestendigheid.

Watervaste vinyl producten voor wand en vloer

Dankzij de beperkte dikte zijn deze producten ideaal voor renovaties en kunnen ze vaak moeiteloos over de bestaande vloer of wand worden geplaatst. Voor wanden zijn de ’tegels’ eenvoudig te verlijmen, terwijl ze op vloeren zowel verlijmd als zwevend op een ondervloer gelegd kunnen worden.

De ’tegels’ zijn gemakkelijk op maat te snijden met een stanleymes, vergelijkbaar met het breken van een gipsplaat, waardoor ze prima zelf te monteren zijn. Met diverse beschikbare afmetingen zijn deze producten geschikt voor gebruik in verschillende ruimtes, variërend van tegels en vloeren tot panelen en platen.

Duurzaamheid staat centraal bij KS Tegels. De producten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook volledig recyclebaar. Het productieproces is volledig circulair, zonder enige vorm van afval of schadelijke uitstoot. Gebruikte producten dienen als waardevolle grondstoffen voor de vervaardiging van nieuwe producten, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

KS Tegels inspiratie

Laat je badkamer groter lijken met tegels
badmeubel hout
In de spotlight: bron

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!