Linido veilige hulpmiddelen in de badkamer

Als het gaat om uitgebreid ontspannen en relaxen is jouw badkamer één van de belangrijkste ruimtes in huis. Maar soms zijn er wat hulpmiddelen nodig om de ruimte naast mooi en functioneel ook veilig te maken en te houden. Bijvoorbeeld als een of meerdere gebruikers een functiebeperking hebben of gewoon wat ouder zijn. Wist je dat dat ook op een heel chique manier kan?

Logo Linido

Mooi vormgegeven

Denk jij bij hulpmiddelen aan allerlei beugels en handvatten die niet altijd even stijlvol zijn? Het kan anders! De producten van het merk Linido zijn namelijk stuk voor stuk bijzonder mooi vormgegeven. Sterker nog, je ziet er vaak niet eens aan af dat het gaat om een praktisch hulpmiddel, zo mooi zijn ze. Dat is pas goed bedacht.

Kwaliteit, ergonomie en veiligheid

Sowieso heeft Linido goed nagedacht over de gehele range aan producten. Met tachtig jaar ervaring kun je rustig zeggen dat de kwaliteit meer dan gewaarborgd is. Dat is toch wat je wil als het gaat om veiligheid? Linido is bovendien actief in meer dan twintig landen en daarmee een toonaangevende wereldspeler.

Ergonomie, kwaliteit, betrouwbaarheid én veiligheid, dat is waar het om draait. Alle badkamerproducten zijn dan ook uitgebreid getest en bieden de gebruikers zoveel mogelijk autonomie. In elke badkamersituatie. En altijd in een prachtige vormgeving!

Toiletverhogers en toiletbeugels

Toiletverhogers en zittingen bijvoorbeeld doen veel op het gebied van veiligheid. Je hoeft veel minder ver door de benen te zakken, wat het ‘gaan zitten’ stukken makkelijker maakt. Ideaal als je de verhoger combineert met een toiletbeugel of armleuning om je aan vast te houden. Ook handig: de opklapbare toiletbeugel. Hij is er als je ’m nodig hebt, maar kan worden weggeklapt voor een ruimtelijk effect en meer toegankelijkheid. En minstens zo handig zijn de toiletrolhouders die je met één hand kunt bedienen.

Uitgebreid assortiment voor veilig douchen

Uitgebreid assortiment voor veilig douchen

Extra steun in je badkamer en toilet

Het prachtige bad is een ware blikvanger

Veiligheid, comfort én gemak

De douchekrukken, douchezittingen en stoelen zijn er bovendien in dezelfde kleuren, zodat je een harmonieus geheel krijgt. Een heel uniek product van Linido Ponte Giulio – echt even de moeite waard om apart te noemen – is de verzwaarde staande lamp met handvat. Hiermee heb twee vliegen in een klap, of eigenlijk drie: veiligheid, licht en een stijlstatement. Zo heb je extra comfort en veiligheid, op een mooie manier. De oplossingen van Linido maken het ook de eventuele verzorgers een stuk makkelijker.

Slank douchezitje voor extra veiligheid

Slank douchezitje voor extra veiligheid

Met één hand je douchekop verstellen

Met één hand je douchekop verstellen

Stijlvolle vormgeving en veel kleurkeuze

De wandbeugels, toiletbeugels, planchetten en douchestangen uit de serie Ponte Giulio zijn er in allerlei fascinerende kleuren. Ze zijn gemaakt met de nieuwste veredelingstechnieken en dat levert juweeltjes op. Wat dacht je van dieppaarse, auberginekleurige stangen? Of een stevige handgreep in koper of lime?

Ook mooi zijn de handgrepen in een satijnglans goudtint of in trendy rosé goud. In totaal zijn er meer dan tien kleuren. Ze zijn te combineren met badkameraccessoires, zoals zeepbakjes in drie verschillende tinten. Dat levert een flink aantal kleurcombinaties op, waarmee je heel makkelijk jouw unieke wandbeugels samenstelt.

Wastafelaanpassingen, douchezittingen en meer

Ook wastafelaanpassingen, zoals in hoogte en diepte aanpasbare wastafels kunnen een uitkomst zijn, zowel voor staande als rolstoelgebruikers. Rondom de wastafel kunnen op strategische plekken wandbeugels worden gemonteerd zodat er niets meer kan gebeuren. En als we het hebben over douchen, dan is er ook enorm veel keus uit veilige hulpmiddelen. Zo zijn er ergonomisch gevormde douchestoelen, rugsteunen, opklapbare douchezitjes en natuurlijk ook weer wandbeugels. Heel mooi – en slim – zijn de glijstangen voor je doucheset, die tegelijk dienst doen als stevige houvast én als stang om badkameraccessoires zoals zeepbakjes aan te bevestigen.

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!