Gira

Gira maakt jouw badkamer comfortabeler, veiliger en energiezuiniger door het toepassen van slimme technieken. Gira’s bekroonde schakelaarprogramma’s met veeleisende designs vormen het perfecte kader voor het integreren van diverse oplossingen. Ontsluit de mogelijkheden van jouw badkamer!

Gira logo

Een bewegingsmelder, een led-oriëntatielicht en een contactloze schakelaar in een? Dat is de Gira Sensotec LED! De schakelaar ziet wanneer je langsloopt en schakelt een mild, instelbaar licht in – vanuit de schakelaar! Wanneer je de badkamerverlichting aan wilt zetten, doe je dat met een simpel gebaar dat tot op vijf meter afstand gedetecteerd wordt. Dit alles krijg je in een schitterend strak design dat mooi vlak op je badkamermuur te monteren is.

Ontdek Gira in een van de showrooms

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Gira muziek in je badkamer

Muziek in je badkamer met de Gira radio

Trendy vormen als blikvanger

Veiligheid in je huis met Gira oriëntatieverlichting

Veiligheid in je huis met Gira oriëntatieverlichting

Kies uit een van de vele schakelmaterialen

Kies uit een van de vele schakelmaterialen

Gira inspiratie

badkamer houten vloer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!