Gira

Gira maakt jouw badkamer comfortabeler, veiliger en energiezuiniger door het toepassen van slimme technieken. Gira’s bekroonde schakelaarprogramma’s met veeleisende designs vormen het perfecte kader voor het integreren van diverse oplossingen. Ontsluit de mogelijkheden van jouw badkamer!

Gira logo

Een bewegingsmelder, een led-oriëntatielicht en een contactloze schakelaar in een? Dat is de Gira Sensotec LED! De schakelaar ziet wanneer je langsloopt en schakelt een mild, instelbaar licht in – vanuit de schakelaar! Wanneer je de badkamerverlichting aan wilt zetten, doe je dat met een simpel gebaar dat tot op vijf meter afstand gedetecteerd wordt. Dit alles krijg je in een schitterend strak design dat mooi vlak op je badkamermuur te monteren is.

Ontdek Gira in een van de showrooms

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Gira muziek in je badkamer

Muziek in je badkamer met de Gira radio

Trendy vormen als blikvanger

Veiligheid in je huis met Gira oriëntatieverlichting

Veiligheid in je huis met Gira oriëntatieverlichting

Kies uit een van de vele schakelmaterialen

Kies uit een van de vele schakelmaterialen

Gira inspiratie

badkamer houten vloer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!