Julius van der Werf tegelgroothandel

Tegelgroothandel Julius van der Werf levert keramische tegels. Professionele medewerkers, het moderne distributiecentrum en grote voorraden zorgen voor snelle leveringen op locatie.

Julius van der werf tegelhandel logo

Passie voor tegels

Van oorsprong is Julius van der Werf een familiebedrijf. Al meer dan 90 jaar staan ze voor kennis en kwaliteit. Hun enthousiaste, deskundige medewerkers delen hun passie voor tegels. Ze denken graag mee en bieden passende oplossingen gebaseerd op de nieuwste trends.

Showrooms en bouwshops

Julius van der Werf heeft twee ruime showrooms in het noorden van Nederland: één in Sneek en één in Groningen. In deze showrooms vinden dealers inspirerende conceptpresentaties en ontdekken zij de nieuwste trends op het gebied van vloer- en wandtegels. Hier krijgen ze de mogelijkheid om hun eigen showrooms te verrijken met een uitgebreid assortiment aan tegels.

Naast de showrooms bevinden zich ook bouwshops waar professionals alles vinden wat ze nodig hebben voor complete tegelprojecten. Merken zoals Coba, Mapei, Schlüter, Eurocol en Rubi bieden een scala aan producten voor tegelverwerking en installatie.

In het moderne distributiecentrum, uitgerust met de nieuwste logistieke innovaties, worden alle pallets machinaal ingepakt, gewogen en voorzien van een sticker in de automatische inpakstraat. Deze efficiënte logistieke processen, gecombineerd met ruime voorraden, zorgen voor snelle leveringen op locatie, of het nu gaat om directe pakketjes naar de klant of volle containers in het buitenland.

Julius van der Werf staat voor tegels zonder grenzen en biedt passende tegelconcepten voor diverse projecten.

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!