Julius van der Werf tegelgroothandel

Tegelgroothandel Julius van der Werf levert keramische tegels. Professionele medewerkers, het moderne distributiecentrum en grote voorraden zorgen voor snelle leveringen op locatie.

Julius van der werf tegelhandel logo

Passie voor tegels

Van oorsprong is Julius van der Werf een familiebedrijf. Al meer dan 90 jaar staan ze voor kennis en kwaliteit. Hun enthousiaste, deskundige medewerkers delen hun passie voor tegels. Ze denken graag mee en bieden passende oplossingen gebaseerd op de nieuwste trends.

Showrooms en bouwshops

Julius van der Werf heeft twee ruime showrooms in het noorden van Nederland: één in Sneek en één in Groningen. In deze showrooms vinden dealers inspirerende conceptpresentaties en ontdekken zij de nieuwste trends op het gebied van vloer- en wandtegels. Hier krijgen ze de mogelijkheid om hun eigen showrooms te verrijken met een uitgebreid assortiment aan tegels.

Naast de showrooms bevinden zich ook bouwshops waar professionals alles vinden wat ze nodig hebben voor complete tegelprojecten. Merken zoals Coba, Mapei, Schlüter, Eurocol en Rubi bieden een scala aan producten voor tegelverwerking en installatie.

In het moderne distributiecentrum, uitgerust met de nieuwste logistieke innovaties, worden alle pallets machinaal ingepakt, gewogen en voorzien van een sticker in de automatische inpakstraat. Deze efficiënte logistieke processen, gecombineerd met ruime voorraden, zorgen voor snelle leveringen op locatie, of het nu gaat om directe pakketjes naar de klant of volle containers in het buitenland.

Julius van der Werf staat voor tegels zonder grenzen en biedt passende tegelconcepten voor diverse projecten.

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!