Novellini, Italiaans design van topkwaliteit

In 1966 schrijft Gianfranco Novellini zich in bij de Kamer van Koophandel van Mantua -Italië- met een ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in de bewerking van smeedijzer. Hij legde hiermee de basis voor het internationale bedrijf wat Novelinni nu is. Van bewerking van smeedijzer naar Europees marktleider in de productie van douchewanden. En naast de uitgebreide ervaring op dit gebied, produceert Novellini ook hydromassagebaden, douchebakken, stoomcabines en nog veel meer.

Logo Novellini

De ideale badkamer

Of je nou opzoek bent naar een matzwarte douche, een inbouwdouche, een halfronde douche of ‘gewoon’ een mooie douchewand. Bij Sealskin ben je aan het goede adres. Tussen alle verschillende stijlen zit altijd een douche die bij jouw situatie en woonwens past. De evenwichtige vormgeving van de verschillende douchewanden worden feilloos gecombineerd met de nieuwste technische innovaties.

Novellini de ideale badkamer

Blikvangers van Italiaans design

Novellini maakt douchewanden en douchemeubels in vele maten en kleuren. Altijd tijdloos en met een vleugje luxe in de uitstraling. Naast design en kwaliteit wordt er bij de productie veel waarde gehecht aan duurzaamheid. Dit zie je terug in de productieprocessen en materiaalkeuzes. Mooier en duurzamer kunnen ze het niet maken. 

Novellini douchewand witte tegels
Novellini industriale douchewand

Douchewanden van Novellini

De douchewanden van Novellini stralen comfort en stijl uit. Dankzij de aandacht voor kwalitatief hoogstaande materialen en innovatie is duurzaamheid één van de sterke punten van de Novellini douchewanden. De douchewanden zijn unieke objecten die volledig naar wens kunnen worden afgestemd. Het onderhoudsgemak is groot, en door de veelzijdigheid zijn deze douchewanden ideaal voor badkamers van elke grootte; ze passen op elke muur en in elke nis.

Douchewand novellini wit beton
Douchewand warme design badkamer novellini
Novellini douchewand mat zwart
Design douchewand wit novellini

Novellini inspiratie

Het schoonmaken en schoon houden van je douche

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!