Jaga

Als toonaangevende leverancier biedt Jaga een uitgebreid assortiment innovatieve oplossingen die niet alleen warmte leveren, maar ook comfort, stijl en duurzaamheid toevoegen aan elk huis. Met meer dan 60 jaar ervaring staat Jaga bekend om zijn voortdurende streven naar excellentie en hun ongeëvenaarde toewijding aan het creëren van gezonde en comfortabele binnenruimtes. 

Duurzame verwarming met innovatie en stijl

Jaga is al meer dan 60 jaar een pionier in de verwarmingsindustrie en staat bekend om zijn vooruitstrevende benadering van klimaatbeheersing. Hun focus ligt niet alleen op het leveren van warmte, maar ook op het creëren van gezonde en comfortabele binnenruimtes, terwijl ze tegelijkertijd de impact op het milieu minimaliseren. Bij InstalCenter delen we dezelfde toewijding aan duurzaamheid en zijn we er trots op om samen te werken met een merk dat zich inzet voor het leveren van hoogwaardige producten met een positieve impact. 

Jaga radiator

Radiatoren

Een van de kenmerkende productlijnen van Jaga is de Low-H2O-radiatorserie. Deze radiatoren zijn ontworpen met behulp van geavanceerde technologieën die zorgen voor een snellere en efficiëntere warmteafgifte, terwijl het energieverbruik wordt geminimaliseerd. Met een slank en eigentijds ontwerp passen de Low-H2O-radiatoren perfect in elk interieur, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden. 

Een ander hoogtepunt van de Jaga-productlijn is de Strada-designradiator. Met zijn slanke profiel en minimalistische uitstraling voegt de Strada niet alleen warmte toe aan een ruimte, maar dient het ook als een elegant designelement. Beschikbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, kan de Strada worden aangepast aan de unieke stijl en voorkeuren van elke klant. 

Ventilatie

Daarnaast staat Jaga bekend om zijn innovatieve benadering van ventilatie en koeling. Hun Oxygen2-ventilatie-units zorgen voor een constante toevoer van verse lucht, waardoor een gezond binnenklimaat wordt bevorderd zonder in te leveren op energie-efficiëntie. Deze systemen zijn ideaal voor woningen en commerciële ruimtes waar comfort en luchtkwaliteit van het grootste belang zijn. 

Producten van Jaga
Jaga Vertiga Mikado

Wat Jaga echt onderscheidt, is hun voortdurende streven naar innovatie en duurzaamheid. Ze investeren in onderzoek en ontwikkeling om hun producten voortdurend te verbeteren en te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken, garandeert Jaga dat hun producten niet alleen voldoen aan, maar ook overtreffen, de hoogste normen voor prestaties en betrouwbaarheid. 

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!