KS Plafonds, het perfecte plafond voor jouw badkamer

Bij het plaatsen van jouw ideale badkamer moet er aan veel dingen gedacht worden. Zo ook aan het plafond! Op de eerste plaats is niet ieder plafond geschikt voor de badkamer -denk aan de vochtbestendigheid en schimmelvorming-, en daarnaast wil je ook dat het plafond naadloos aansluit bij de sfeer van jouw badkamer. De plafonds van KS plafonds zijn geschikt voor iedere badkamer en perfect aan te passen aan het design van jouw dromen.

KS plafonds logo

Over KS plafonds

KS plafonds is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van luxe plafonds voor o.a. in de keuken, badkamer, woon- en slaapkamer. Deze strak afgewerkte plafonds zijn verkrijgbaar bij de Bad in Beeld-vestiging bij jou in de buurt. En wil je genieten van wat extra luxe in het plafond? Kies dan voor extra accessoires zoals inbouwverlichting, -radio of een schitterende sterrenhemel.

KS Plafonds voor een strak resultaat

Aluminium plafond in de badkamer

Aluminium plafonds zijn niet alleen mooi om te zien, maar worden ook nog eens milieubewust gefabriceerd. De plafonds worden namelijk vervaardigd van gerecycled materiaal. Daarbij zijn aluminium plafonds eenvoudig te monteren direct onder het bestaande plafond en zijn ze ook geschikt om onder een schuine kap te plaatsen.

Doordat ze onderhoudsvriendelijk zijn en vochtbestendig is een aluminium plafond uitermate geschikt voor in de badkamer. En wist je dat er maar liefst 44 kleuren gekozen kunnen worden én meerdere breedtes? Zo is er voor iedere badkamer een geschikt plafond verkrijgbaar.

Span plafond in de badkamer

Wil je een superstrak plafond in je badkamer zonder naden? Dan is een spanplafond perfect. Een spanplafond is van elastisch materiaal gemaakt waardoor het direct onder het bestaande plafond gemaakt kan worden zonder hak of breekwerk. Naast dat dit er zeer fraai uitziet, is het plafond ook nog eens onderhoudsvriendelijk én vochtbestendig. Perfect voor in de badkamer. Een span plafond is Leverbaar in 8 matte kleuren en 2 hoogglans kleuren en biedt de mogelijkheid om verlichting in te bouwen.

Spanplanfd in badkamer van KS plafonds
Spanfland van KS in design badkamer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!