Zo creëer je een luxe badkamer

Wanneer je na een dag hard werken lekker in de badkamer wil ontspannen, dan weten wij precies wat je bedoelt. In deze blog lichten we een aantal luxe-opties voor jouw droombadkamer uit. Daarmee wordt jouw standaard badkamer een echte luxe douche-oase. En ben je gegarandeerd van een relax-momentje elke keer dat je de badkamer in komt. 

Zwarte ronde kraan

Luxe wastafelkraan

Wanneer je op zoek bent naar luxe wastafelkranen in de badkamer, dan is de kranenserie AXOR One een serieuze kandidaat. Deze elementaire badkamercollectie is een fraaie combinatie van elegant lijnenspel met de laatste hoogwaardige technieken. De serie is beschikbaar in de standaard kleuren chroom en matzwart, maar ook in 15 AXOR FinishPlus-oppervlakken.

Lees meer over luxe Axor One kranen 

Stel zelf je badkamermeubel samen

Durf jij buiten de lijntjes te kleuren? Met Primabad Made NL is het eenvoudig om zelf te experimenteren en grenzen te verleggen. Met de omvangrijke Made NL-serie heeft Primabad antwoord op de meest specifieke badkamervragen. Verschillende breedtes, dieptes en kleuren; voor elke situatie wel een oplossing. Een hoogwaardige wastafel met bijpassend badkamermeubel specifiek voor de situatie in jouw badkamer: hoe luxe wil je het hebben?

badmeubel met ronde spiegel

Innovatieve designradiator 

Wanneer ‘standaard’ niets voor jou is, dan is de fraaie Instamat SCUDI designradiator dat juist wél! De prachtige designradiator is niet alleen een functionele en innovatieve radiator, die heerlijke warmte afgeeft, maar ook een decoratief element met een uniek, modern ontwerp.  Verkrijgbaar in veel kleuren en zowel horizontaal als verticaal te monteren.

Creëer een douche-oase

Dankzij de douchecabines en -wanden uit de Van Rijn ST05-lijn kun je je badkamer al snel upgraden tot een douche-oase. Of je nou op zoek bent naar een compacte douchecabine of een vrijstaande douchewand, het uitgebreide assortiment douchecabines of -wanden van Van Rijn verdient een grondige inspectie. De strakke afwerking en het heldere glas zorgen voor een in het oog springende combinatie.

Lees meer over van Rijn douchewanden 

van Rijn douchewanden

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen
Sunshower

Sunshower Round

Sunshower brengt échte luxe in de badkamer. Het voegt de positieve effecten van zonlicht toe aan jouw dagelijkse doucheritueel. Dankzij het gebruik van laag gedoseerd UV-licht en verwarmend infrarood neemt jouw fitheid en vitaliteit toe. De ronde variant maakt aparte ventilatiekanalen overbodig, waardoor de Sunshower in iedere badkamer past. 

Lees meer over de Sunshower Round 

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen