Zo creëer je een luxe badkamer

Wanneer je na een dag hard werken lekker in de badkamer wil ontspannen, dan weten wij precies wat je bedoelt. In deze blog lichten we een aantal luxe-opties voor jouw droombadkamer uit. Daarmee wordt jouw standaard badkamer een echte luxe douche-oase. En ben je gegarandeerd van een relax-momentje elke keer dat je de badkamer in komt. 

Zwarte ronde kraan

Luxe wastafelkraan

Wanneer je op zoek bent naar luxe wastafelkranen in de badkamer, dan is de kranenserie AXOR One een serieuze kandidaat. Deze elementaire badkamercollectie is een fraaie combinatie van elegant lijnenspel met de laatste hoogwaardige technieken. De serie is beschikbaar in de standaard kleuren chroom en matzwart, maar ook in 15 AXOR FinishPlus-oppervlakken.

Lees meer over luxe Axor One kranen 

Stel zelf je badkamermeubel samen

Durf jij buiten de lijntjes te kleuren? Met Primabad Made NL is het eenvoudig om zelf te experimenteren en grenzen te verleggen. Met de omvangrijke Made NL-serie heeft Primabad antwoord op de meest specifieke badkamervragen. Verschillende breedtes, dieptes en kleuren; voor elke situatie wel een oplossing. Een hoogwaardige wastafel met bijpassend badkamermeubel specifiek voor de situatie in jouw badkamer: hoe luxe wil je het hebben?

badmeubel met ronde spiegel

Innovatieve designradiator 

Wanneer ‘standaard’ niets voor jou is, dan is de fraaie Instamat SCUDI designradiator dat juist wél! De prachtige designradiator is niet alleen een functionele en innovatieve radiator, die heerlijke warmte afgeeft, maar ook een decoratief element met een uniek, modern ontwerp.  Verkrijgbaar in veel kleuren en zowel horizontaal als verticaal te monteren.

Creëer een douche-oase

Dankzij de douchecabines en -wanden uit de Van Rijn ST05-lijn kun je je badkamer al snel upgraden tot een douche-oase. Of je nou op zoek bent naar een compacte douchecabine of een vrijstaande douchewand, het uitgebreide assortiment douchecabines of -wanden van Van Rijn verdient een grondige inspectie. De strakke afwerking en het heldere glas zorgen voor een in het oog springende combinatie.

Lees meer over van Rijn douchewanden 

van Rijn douchewanden

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen
Sunshower

Sunshower Round

Sunshower brengt échte luxe in de badkamer. Het voegt de positieve effecten van zonlicht toe aan jouw dagelijkse doucheritueel. Dankzij het gebruik van laag gedoseerd UV-licht en verwarmend infrarood neemt jouw fitheid en vitaliteit toe. De ronde variant maakt aparte ventilatiekanalen overbodig, waardoor de Sunshower in iedere badkamer past. 

Lees meer over de Sunshower Round 

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen