Breng echte luxe in de badkamer met de Sunshower Round

Sunshower brengt échte luxe in de badkamer. Het voegt de positieve effecten van zonlicht toe aan jouw dagelijkse doucheritueel. Dankzij het gebruik van laag gedoseerd UV-licht en verwarmend infrarood neemt jouw fitheid en vitaliteit toe.

Dagelijkse dosis zon

Zonlicht voedt het lichaam en zorgt voor een fitter, vitaler én energieker gevoel. Te veel UV-licht is niet goed voor je, net als te weinig UV-licht ongezond is. Sunshower geeft een minimale dosis UV-licht af, zodat jouw vitamine D-niveau je ook in de wintermaanden gezond houdt. Dit gebeurt met de juiste balans tussen effectiviteit en veiligheid. Bovendien ben je het hele jaar rond verzekerd van een gezonde teint! 

Verzorgend infrarood

Het infrarode licht van Sunshower zorgt voor ontspanning en pijnverlichting in spieren en gewrichten. Doordat het lichaam infrarood opneemt, geniet je van aangename warmte en kunnen spieren en gewrichten beter ontspannen. Bovendien bevordert infrarood ook de slaap. Zo sta je elke dag weer uitgerust op! 

sunshower wit

Sunshower Round

Met de Sunshower Round is er een nieuwe toevoeging aan het uitgebreide Sunshower-assortiment bijgekomen. Deze stijlvolle, ronde uitvoering is verkrijgbaar in twee varianten: de Sunshower Round ONE (met infrarood) en de Sunshower Round PLUS (met infrarood en UV-licht). De nieuwe lijn is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: black, white, Organic Grey en Sand White. Het grote voordeel van de Round-uitvoering is dat er geen aparte ventilatiekanalen nodig zijn en dat de inbouwdiepte is gering. Op die manier past de Sunshower in iedere badkamer.

Kom deze sunshowers en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen