Breng echte luxe in de badkamer met de Sunshower Round

Sunshower brengt échte luxe in de badkamer. Het voegt de positieve effecten van zonlicht toe aan jouw dagelijkse doucheritueel. Dankzij het gebruik van laag gedoseerd UV-licht en verwarmend infrarood neemt jouw fitheid en vitaliteit toe.

Dagelijkse dosis zon

Zonlicht voedt het lichaam en zorgt voor een fitter, vitaler én energieker gevoel. Te veel UV-licht is niet goed voor je, net als te weinig UV-licht ongezond is. Sunshower geeft een minimale dosis UV-licht af, zodat jouw vitamine D-niveau je ook in de wintermaanden gezond houdt. Dit gebeurt met de juiste balans tussen effectiviteit en veiligheid. Bovendien ben je het hele jaar rond verzekerd van een gezonde teint! 

Verzorgend infrarood

Het infrarode licht van Sunshower zorgt voor ontspanning en pijnverlichting in spieren en gewrichten. Doordat het lichaam infrarood opneemt, geniet je van aangename warmte en kunnen spieren en gewrichten beter ontspannen. Bovendien bevordert infrarood ook de slaap. Zo sta je elke dag weer uitgerust op! 

sunshower wit

Sunshower Round

Met de Sunshower Round is er een nieuwe toevoeging aan het uitgebreide Sunshower-assortiment bijgekomen. Deze stijlvolle, ronde uitvoering is verkrijgbaar in twee varianten: de Sunshower Round ONE (met infrarood) en de Sunshower Round PLUS (met infrarood en UV-licht). De nieuwe lijn is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: black, white, Organic Grey en Sand White. Het grote voordeel van de Round-uitvoering is dat er geen aparte ventilatiekanalen nodig zijn en dat de inbouwdiepte is gering. Op die manier past de Sunshower in iedere badkamer.

Kom deze sunshowers en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Ook interessant voor jou

Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Scandic Spa badkamer

Functioneel maar vol luxe is de Scandic Spa badkamer!

Breng de natuur naar binnen en gun jezelf écht een moment van ontspanning. De Scandinavische badkamer wordt gevormd door design en comfort.
Header Schoonmaaktips

Schoonmaaktips zodat jouw badkamer langer mooi blijft!

Wat is er nu fijner dan een heerlijk ruikende en frisse badkamer? Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je badkamer genieten, waarvoor goed onderhoud essentieel is.
Vind jouw showroom Magazine aanvragen