Jouw industriële badkamer

Strak en stoer, dát is jouw stijl. Grote kans dat jij fan bent van de industriële stijl, met het gebruik van krachtige materialen als beton, hout en staal. Materialen die ook perfect toepasbaar zijn in een badkamer. Door de juiste materialen te gebruiken creëer je jouw eigen industriële badkamer!

Vasco Niva radiator

Met de uitgebreide collectie Niva radiatoren biedt Vasco een designradiator met stijl. De strakke, sobere radiator komt prachtig tot zijn recht in een ruimte waarin effen en vlak de boventoon voeren. De discrete radiator wordt op die manier één met de badkamer.

De Niva radiator is verkrijgbaar in modellen die zowel horizontaal als verticaal te monteren zijn. Daardoor is er voor elke ruimte de juiste Niva radiator te vinden.

Ben je op zoek naar een stijlvolle strakke radiator, maar geef je de voorkeur aan een wat zachtere uitstraling? Dan is de Niva Soft perfect voor jou. Dankzij de afgeronde zijkanten is deze sierradiator de perfecte match. 

Voor de badkamer is de Niva Bath uitermate geschikt. Deze variant staat iets verder van de wand, waardoor er aan de achterzijde van de radiator extra ruimte ontstaat voor meer functionaliteit met een kapstok en 3 leggers. 

Vasco niva mat zwarte design radiator

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Thebalux Beat badkamermeubel

Het veelzijdige badkamermeubel Beat van Thebalux geeft je de mogelijkheid om een strakke wastafel te voorzien van een fraai, bijpassend badmeubel. En het aantal mogelijkheden is bijna ontelbaar! Je hebt ruime keuze uit verschillende fronten, grepen, kleuren en afmetingen. Zelfs voor een kleine badkamer is een mooie ondiepe wastafel-met-onderkast-combinatie te verkrijgen. Het badmeubel is te combineren met een bijpassende spiegel of spiegelkast, waardoor de kasten in de badkamer een perfecte eenheid vormen. Voor extra opbergruimte voor handdoeken en andere badkamerartikelen kun je ook kiezen voor een extra badkamerkast. Deze is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, maar met dezelfde afwerkingsmogelijkheden als de wastafelonderkast. 

AXOR One kranen

De luxe wastafelkranen van AXOR One zijn de perfecte aanvulling op jouw badkamer met industriële looks. De elegante lijnen en de laatste hoogwaardige technieken maken de kranen uit deze serie een keuze die lang in jouw badkamer aanwezig zal zijn.

Door de nieuwe kardoeseenheid is een strakke, opvallend lage handgreep gecreëerd en is de juiste watertemperatuur eenvoudig te regelen.

De ééngreeps wastafelmengkraan is verkrijgbaar in twee hoogten en door de uitgebreide keuze uit montage-opties is er voor elke situatie een AXOR-kraan verkrijgbaar.

Naast de wastafelkranen uit deze serie kun je er ook voor kiezen om een bijpassende all-in-one doucheset te monteren. Zo word vormen de losse onderdelen in jouw badkamer een ware eenheid!

Ook interessant voor jou

Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Scandic Spa badkamer

Functioneel maar vol luxe is de Scandic Spa badkamer!

Breng de natuur naar binnen en gun jezelf écht een moment van ontspanning. De Scandinavische badkamer wordt gevormd door design en comfort.
Header Schoonmaaktips

Schoonmaaktips zodat jouw badkamer langer mooi blijft!

Wat is er nu fijner dan een heerlijk ruikende en frisse badkamer? Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je badkamer genieten, waarvoor goed onderhoud essentieel is.
Vind jouw showroom Magazine aanvragen