Upgrade jouw badkamer

Geniet je ook altijd van de luxe die een hotelbadkamer brengt? Vergeet dan niet dat die luxe binnen handbereik is. Door de toevoeging van een paar kleine dingen, zal je badkamer al een stuk luxer aanvoelen.

We geven je hier een aantal tips, zodat je jouw badkamer kunt upgraden.

Heb je zelf wel eens nagedacht wat een luxe badkamer nou precies dat rijke gevoel geeft? Zijn het de fraaie goudkleurige kranen? Dat vrijstaande bad? Of misschien toch die overweldigende regendouche? Het aspect dat écht luxe in de badkamer brengt is ruimte. Maar wanneer je denkt dat je daar een grote badkamer voor moet hebben, dan heb je dat verkeerd.

Wanneer je slim gebruik maakt van de beschikbare ruimte in de badkamer, dan kan jouw kleinere badkamer ook groots ogen. Maak daarbij gebruik van inbouwelementen, zodat je ruimte kunt besparen. En had je al eens gedacht aan minder diepe badkamermeubels?

Gouden kranen

Er is maar weinig wat een luxere uitstraling heeft dan goud. Verschillende kranenmerken hebben goudkleurige kranen in het assortiment. Kijk maar eens naar het kranenassortiment van Axor One. Verkrijgbaar in maar liefst achttien kleuren, waaronder ook gepolijst en geborsteld goud. En de Axor One kranen zijn niet alleen mooi om te zien, de kranen zijn ook nog eens voorzien van de modernste technologieën: bespaar op warm water dankzij CoolStart, verbruik minder water door het toevoegen van lucht aan de waterstraal en eenvoudige start/stop-functie dankzij de Select-drukknop.

Tip: Vervang jouw huidige saaie chroomkleurige kranen door stijlvolle ogende goudkleurige kranen voor dat vleugje extra luxe. Tip 2: Het vervangen van de huidige kranen is een klusje dat je probleemloos zelf zou kunnen doen.

Grohe herfst kleuren

De impact van bruine kleuren in de badkamer:

Bruin is een veelzijdige kleur die vaak geassocieerd wordt met de herfst. Van licht beige tot donkerbruin, deze tinten voegen warmte toe aan een ruimte en kunnen een rustgevende sfeer creëren. Een bruine badkamer kan echter te donker of somber zijn als hij niet op de juiste manier wordt aangepakt. Het juiste evenwicht vinden tussen lichte en donkere tinten is cruciaal.

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen
lichte-herfstkleuren-badkamer

Conclusie

Met een beetje creativiteit en hulp van deze toonaangevende merken, kun je een warme, gezellige en uitnodigende badkamer creëren die perfect is voor de herfst.

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen