Een luxe Axor One wastafelkraan

Op zoek naar luxe wastafelkranen in de badkamer? Dan is de serie AXOR One een serieuze kandidaat. Deze elementaire badkamercollectie is een fraaie combinatie van elegant lijnenspel met de laatste hoogwaardige technieken. De serie is beschikbaar in de standaard kleuren chroom en matzwart, maar ook in 15 AXOR FinishPlus-oppervlakken.

Toonbeeld van elegantie

De AXOR One-kranenserie is door het ranke lijnenspel een toonbeeld van elegantie. Door een nieuw ontworpen binnenwerk werd het mogelijk om een opvallend vlakke handgreep te maken. Door de geïntegreerde straalvormer werd een licht toelopende uitloop mogelijk, waardoor een luxe uitstralende en slanker ogende kraan gemaakt werd.

Omvangrijk assortiment

Naast de 17 verschillende afwerkingen is de AXOR One-serie verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

De kranen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogten, terwijl je ook nog eens kunt kiezen uit mengkranen in één-, twee of driegats of uitvoeringen.

Of misschien past een wandgemonteerde wastafelkraan wel beter in jouw moderne badkamer.

Axor one serie
Intuïtieve douchebediening van amor one

All-in-one doucheset

In het uitgebreide AXOR One-assortiment is ook een showerpipe met geïntegreerde wandaansluiting opgenomen. Deze all-in-one combinatie met hoofddouche, handdouche en douchestang geeft de douche een strakke uitstraling.

Door de straalsoorten Rain en PowderRain en de ultra precieze controle van de watertemperatuur en -hoeveelheid is een douche-ervaring op maat mogelijk.

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Intuïtieve bediening

De kranen uit de AXOR One-serie zijn voorzien van een nieuwe en intuïtieve bediening, waardoor je ook nog eens water kunt besparen! De mechanische mengkraangrepen zijn voorzien van Select-technologie, waardoor een nieuwe manier van interactie mogelijk is geworden.

Door de greep gewoon omlaag te duwen, wordt het water aan- of uitgezet. Door de hendel rechtsom te draaien wordt de temperatuur verhoogd. Eenvoudig, intuïtief en precies!

Axor one intuitive bediening van kranen

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen