Een luxe Axor One wastafelkraan

Op zoek naar luxe wastafelkranen in de badkamer? Dan is de serie AXOR One een serieuze kandidaat. Deze elementaire badkamercollectie is een fraaie combinatie van elegant lijnenspel met de laatste hoogwaardige technieken. De serie is beschikbaar in de standaard kleuren chroom en matzwart, maar ook in 15 AXOR FinishPlus-oppervlakken.

Toonbeeld van elegantie

De AXOR One-kranenserie is door het ranke lijnenspel een toonbeeld van elegantie. Door een nieuw ontworpen binnenwerk werd het mogelijk om een opvallend vlakke handgreep te maken. Door de geïntegreerde straalvormer werd een licht toelopende uitloop mogelijk, waardoor een luxe uitstralende en slanker ogende kraan gemaakt werd.

Omvangrijk assortiment

Naast de 17 verschillende afwerkingen is de AXOR One-serie verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

De kranen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogten, terwijl je ook nog eens kunt kiezen uit mengkranen in één-, twee of driegats of uitvoeringen.

Of misschien past een wandgemonteerde wastafelkraan wel beter in jouw moderne badkamer.

Axor one serie
Intuïtieve douchebediening van amor one

All-in-one doucheset

In het uitgebreide AXOR One-assortiment is ook een showerpipe met geïntegreerde wandaansluiting opgenomen. Deze all-in-one combinatie met hoofddouche, handdouche en douchestang geeft de douche een strakke uitstraling.

Door de straalsoorten Rain en PowderRain en de ultra precieze controle van de watertemperatuur en -hoeveelheid is een douche-ervaring op maat mogelijk.

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Intuïtieve bediening

De kranen uit de AXOR One-serie zijn voorzien van een nieuwe en intuïtieve bediening, waardoor je ook nog eens water kunt besparen! De mechanische mengkraangrepen zijn voorzien van Select-technologie, waardoor een nieuwe manier van interactie mogelijk is geworden.

Door de greep gewoon omlaag te duwen, wordt het water aan- of uitgezet. Door de hendel rechtsom te draaien wordt de temperatuur verhoogd. Eenvoudig, intuïtief en precies!

Axor one intuitive bediening van kranen

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen