Het badkamermeubel als vertrekpunt in je badkamer

Want wat is er nou prettiger dan in de ochtend opstarten in jouw eigen badkamer? We laten je graag zien hoe je met de moderne badkamermeubels van Thebalux jouw badkamer in jouw persoonlijke wellness-oase kunt veranderen.

Kwalitatieve designmeubels

Bij Bad in Beeld streven we ernaar onze klanten jarenlang plezier van hun badkamer te laten hebben. De keuze voor een badkamermeubel is kenmerkend voor jouw smaak, zodat het een prima startpunt is bij de inrichting van jouw nieuwe badkamer.

Welke smaak je ook hebt, een badkamermeubel van Thebalux is altijd een uitstekende keuze!

Kwalitatief design badkamer meubel

Extra ruime instap HSK douchedeuren

Wil je de warmte in de douchecabine vasthouden? Ga voor douchedeuren van HSK. Dankzij het nieuwe scharnier is het mogelijk om deuren naar binnen én naar buiten te openen! Zo heb je alle ruimte om de douche in te stappen. Bovendien sta je nooit meer tegen die koude douchewand en wordt jouw douchemoment nóg fijner! Doordat alle scharnieren flexibel zijn en een perfecte eenheid met de glazen wand vormen, is het schoonmaken van de douchedeuren zeer eenvoudig. Dus heb je nóg langer de tijd om te douchen.

Open lichte badkamer

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Goede ventilatie voorkomt problemen

Een goede ventilatie in de badkamer is een musthave. Goede ventilatie zorgt voor een gezond binnenklimaat. Vochtplekken en schimmel krijgen minder kans om zich te vormen. Wanneer je kiest voor een ITHO CVE badkamerventilator, dan krijg je een betrouwbare ventilator die automatisch begint te ventileren en niet stopt voordat de badkamerruimte weer droog is.

Goede ventilatie voorkomt problemen

Kies jouw badmeubel

Een badmeubel uit de serie Beat geeft je de keuze uit twee dieptes. Daardoor heb je zelfs in een kleine badkamer de mogelijkheid om een moderne badkamer te creëren. Daarbij heb je een haast oneindige keuze uit fronten, kleuren en grepen. En wastafels uit verschillende materialen, zoals beton, mineraalmarmer of keramiek. Of misschien kies je voor een afdekblad in combinatie met opbouwkom.

Moderne look dankzij Stone

Houd je van de moderne uitstraling die opzetwaskommen aan de badkamer geven? Dan is de serie Stone voor jou gemaakt! Deze lijn bevat opzetwaskommen in verschillende vormen en afmetingen. Met een bijpassend afdekblad gemaakt van de modernste materialen geeft het een rustieke uitstraling in de badkamer.

Moderne stone look badkamer met blauwe muur

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen