Toveren met tegels

Tegels zijn er in allerlei kleuren, maten en patronen. Dat is maar goed ook, want tegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van je badkamer.

Vaak zie je in de badkamer neutrale kleuren zoals zwart, grijs en wit. Maar kijk ook eens hoe mooi het is om te combineren met kleurrijke tegels en diverse formaten. Of voeg speelse accenten toe, van mozaïektegels in een nisje tot een tegelbaan achter het meubel. En helemaal van nu: hexagone tegels. Tip: durf creatief te zijn en maak van je badkamer dé eyecatcher van je huis!

Toveren met tegels wasbak

Grijs saai?

Hoezo grijs is saai? Wanneer je kiest voor een mooie retro vloertegel met een grove granito look geeft dit een mooie vintage feel aan de ruimte, heel stylish! Wil je liever een subtiel accent? Dan staat een granito look mozaïektegel in bijvoorbeeld een nis of als een strook achter de wastafel mooi.

grijze badkamer tegels
grijze badkamer tegels 2
licht bruine badkamer tegels
witte badkamer tegels
zwart beige badkamer tegels

Ton sur ton

Geef een eigen identiteit aan je badkamer. Met ton-sur-ton kleurtinten creëer je een rustig geheel maar wel op een speelse manier. Je kunt helemaal los gaan en kiezen voor visgraat op de muur, of grotere geometrische vormen. Maar ook met kleine vierkante tegels in lichte kleurtinten bereik je een heel eigen resultaat. Wat spreekt jou het meest aan?

lichte badkamer tegels
lichte badkamer tegels

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen
tegels met patroon grijs
witte tegels toilet
baksteen muur binnen
roze tegels toilet
blauw beige tegels badkamer
witte badkamer tegels

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen