Toveren met tegels

Tegels zijn er in allerlei kleuren, maten en patronen. Dat is maar goed ook, want tegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van je badkamer.

Vaak zie je in de badkamer neutrale kleuren zoals zwart, grijs en wit. Maar kijk ook eens hoe mooi het is om te combineren met kleurrijke tegels en diverse formaten. Of voeg speelse accenten toe, van mozaïektegels in een nisje tot een tegelbaan achter het meubel. En helemaal van nu: hexagone tegels. Tip: durf creatief te zijn en maak van je badkamer dé eyecatcher van je huis!

Toveren met tegels wasbak

Grijs saai?

Hoezo grijs is saai? Wanneer je kiest voor een mooie retro vloertegel met een grove granito look geeft dit een mooie vintage feel aan de ruimte, heel stylish! Wil je liever een subtiel accent? Dan staat een granito look mozaïektegel in bijvoorbeeld een nis of als een strook achter de wastafel mooi.

grijze badkamer tegels
grijze badkamer tegels 2
licht bruine badkamer tegels
witte badkamer tegels
zwart beige badkamer tegels

Ton sur ton

Geef een eigen identiteit aan je badkamer. Met ton-sur-ton kleurtinten creëer je een rustig geheel maar wel op een speelse manier. Je kunt helemaal los gaan en kiezen voor visgraat op de muur, of grotere geometrische vormen. Maar ook met kleine vierkante tegels in lichte kleurtinten bereik je een heel eigen resultaat. Wat spreekt jou het meest aan?

lichte badkamer tegels
lichte badkamer tegels

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen
tegels met patroon grijs
witte tegels toilet
baksteen muur binnen
roze tegels toilet
blauw beige tegels badkamer
witte badkamer tegels

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen