Zo blijven jouw gekleurde kranen mooi!

Gekleurde kranen in de badkamer zijn erg populair. Denk je er zelf ook aan om gekleurde kranen aan te schaffen, of heb je dit misschien al gedaan? Dan wil je natuurlijk zo lang mogelijk van deze prachtige kleuren kunnen genieten. Met onze tips zorg je ervoor dat jouw gekleurde kranen mooi blijven! 

Douche kraan

GROHE Colors kranen

Met kranen kun je het verschil maken in jouw badkamer. De GROHE Colors collectie maakt het eenvoudiger dan ooit om een geheel eigen, gepersonaliseerde badkamer te creëren: in je eigen kleur, stijl en afwerking. Eén van belangrijkste kenmerken van de GROHE Colors collectie is het feit dat je de complete badkamer kunt inrichten in kleur: van kranen, douche, accessoires en bedieningspaneel tot zelfs de montagedelen. 

De GROHE Colors collectie bestaat uit diverse prachtige kleuren. De kleur donkergrijs Hard Graphite zorgt voor een stijlvol accent in je huis. SuperSteel heeft een matte afwerking, wat een stoere uitstraling geeft. Je kunt er ook voor kiezen om een statement te maken met Cool Sunrise (goud) of Warm Sunset (brons). Deze kleuren zorgen voor een luxe en sfeervolle uitstraling in je badkamer. 

 Lees hier meer over Grohe kranen. 

Gekleurde kranen onderhouden

Om de hoogste kwaliteit en beste afwerking te kunnen garanderen, produceert GROHE de Colors producten op basis van haar bewezen Physical Vapor Deposition (PVD) proces. Dit innovatieve proces zorgt voor een afwerking die drie keer zo hard en tien keer kras vaster is dan een gegalvaniseerde finish.

Als je prachtige gekleurde kranen hebt uitgekozen, wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijven. Om te beginnen is het belangrijk dat je de kranen goed onderhoud, zo voorkom je kalkaanslag en heb je ook nog eens minder schoonmaakwerk. Door de kranen telkens na gebruik af te drogen met een zachte doek, voorkom je kalkaanslag. Vergeet niet om de douchekop ook goed af te drogen.

gekleurde kraan

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Schoonmaaktips voor gekleurde kranen

Bij het schoonmaken van gekleurde kranen is het belangrijk om de juiste reinigingsmiddelen te gebruiken. Je kunt het beste gebruik maken van natuurlijke, niet te agressieve, middelen. Zoals groene zeep of speciale sanitair reinigers. Gebruik een zachte spons of zachte doek, maar geen schuursponsjes of schuurmiddelen. Ook je shampoo en andere persoonlijke verzorging kunnen schade aan kranen brengen. Dit kun je voorkomen door de kranen na gebruik af te spoelen en ze vervolgens af te drogen 

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen