Stijlbepalers voor een snelle en stijlvolle badkamer renovatie

Het opknappen van je oude badkamer of douche is meestal niet een klusje dat je binnen een dag geregeld hebt. Logisch ook, want je wilt een renovatie waarmee je weer jarenlang vooruit kunt! Toch zijn er heel veel trucjes waardoor je een snelle en stijlvolle make-over van je badkamer kunt laten lijken op een volledige renovatie. We nemen je mee met een aantal tips en geven je advies over welke stijlbepalers belangrijk zijn bij een badkamer- of doucherenovatie. 

Een badkamer renovatie in 1 dag

Natuurlijk is dat de droom van iedereen. Je oude badkamer en douche binnen 1 dag gerenoveerd tot jouw nieuwe droombadkamer. Helaas werkt de praktijk vaak anders. Natuurlijk moeten er van tevoren afspraken gemaakt worden en gaat daar ook al veel tijd aan vooraf. Maar toch kun je met de experts van Bad in Beeld -en de juiste materialen- de renovatietijd enorm verkorten.

Een eenvoudige badkamer renovatie

Het maakt niet uit wat jouw droombadkamer is, met jouw Bad in Beeld sanitairspecialist en de mooie producten van GROHE kun je hem realiseren. GROHE heeft namelijk vier sanitair series ontwikkeld, waarbij alle producten feilloos met elkaar matchen. Zo hoef je geen apart toilet uit te kiezen, of een andere wasbak. Alle productdesigns zijn meegenomen in deze series. Zo creëer je een badkamer waarbij alles klopt!

Geef je badkamer een nieuwe look met een designradiator

Je kunt je gehele badkamer een compleet nieuwe uitstraling geven door het vervangen van je radiator. Gooi de standaard radiator de deur uit en kies voor een echte blikvanger van HSK. Je badkamer krijgt hierdoor direct een nieuwe look. Zo hebben ze designradiatoren in het assortiment met een spiegelfont. Omdat de radiator achter het spiegelfont zit ontstaat er geen condens op de spiegel. Of wellicht is de bijzonder vlakke Atelier Line radiator van HSK meer jouw smaak. Deze radiator geeft niet alleen een aangename stralingswarmte maar is ook een waar designelement aan je muur.

Wil je meer weten over HSK? Maak dan een afspraak bij een Bad in Beeld showroom bij jou in de buurt.

Snel een creatieve wandbekleding in je badkamer

Wil je grote oppervlakten in je huidige badkamer snel voorzien hebben van een uitstekende kwaliteit wandbekleding? Dan is de RenoDeco serie van HSK ideaal. Met de 3 mm sterk aluminium-sandwichpaneel kun je gedeeltes van je badkamer snel een nieuwe look geven. Ook kun je grote wanden ermee bekleden. Met de RenoDeco ben je verzekerd van een hygiënische- en voegvrije wand, die te verkrijgen is met beknopte structuurlak, briljante hoogglanslak of fluweelachtig zijdemat oppervlakte. Ook gaat de RenoDeco mee in de huidige trends, zo hebben ze ook wandbekleding met hexagons of visgraat in het assortiment. En wil je de wandbekleding een meer persoonlijke touch geven? Dan kun je hem personaliseren door middel van een fotoprint! Ideaal voor een snelle maar toch zeer stijlvolle renovatie.

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Een nieuwe douche met stijl en comfort

Bij het -gedeeltelijk- renoveren van je badkamer kun je er ook voor kiezen om alleen de douche aan te pakken. Laat door de expert van Bad in Beeld een mooie nieuwe RenoDeco achterwand plaatsen, met daarop de nieuwe GROHE Euphoria 260 Smartcontrol douche gemonteerd. Hiermee heb je namelijk niet alleen een douche met een unieke stijl in huis maar ook enorm veel comfort. Zo kun je met de Smartcontrol de douche volledig aanpassen naar jouw stemming en behoefte. Zet de stevige Jet-straal aan om shampoo weg te spoelen of geniet juist van ontelbaar veel zachte stralen met de Rain functie. Met de Smartcontrol heb je al die luxe binnen handbereik!

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen