Zo blijft jouw badkamer hygiënisch en schoon

Hygiëne is belangrijker dan ooit. De badkamer is een plek waarvan het belangrijk is dat deze hygiënisch en schoon is. Door de vochtigheid kan er bijvoorbeeld snel schimmel ontstaan, daarom is het allereerst belangrijk om goed te ventileren in de badkamer. Daarnaast moet de badkamer regelmatig schoongemaakt worden.

Sealskin glazen douchewand

Een glazen douchewand schoonmaken

Een glazen douchewand is bijna niet meer weg te denken in de moderne badkamer. De wanden geven een ruimtelijk gevoel en kunnen je stijl versterken. Hoe mooi de douchewand ook staat in de badkamer, als deze niet mooi schoon is is de wand juist een doorn in het oog. Daarom is het belangrijk om de douchewand goed schoon te houden óf nog beter; kies voor een onderhoudsarme douchewand. 

Lees meer over onderhoudsarme douchewanden 

Een douchewc voor persoonlijke hygiëne 

Naast een schone badkamer, is ook je persoonlijke hygiëne belangrijk. Dat de douchewc de schoonste manier is van het reinigen van het onderlichaam, is inmiddels al lang bewezen. Toch kunnen er nog drempels zijn waardoor je twijfelt over het aanschaffen van een douchewc. Uit onderzoek van Geberit blijken vijf barrières de boventoon te voeren bij het maken van een keuze voor een douchewc. Wij vertellen je graag over deze barrières en hopen ze voor je te kunnen ontkrachten. 

Lees meer over douchewc’s 

Zo blijven jouw gekleurde kranen mooi 

Gekleurde kranen in de badkamer zijn erg populair. Denk je er zelf ook aan om gekleurde kranen aan te schaffen, of heb je dit misschien al gedaan? Dan wil je natuurlijk zo lang mogelijk van deze prachtige kleuren kunnen genieten. Met onze tips zorg je ervoor dat jouw gekleurde kranen zo lang mogelijk mooi blijven! Met kranen kun je het verschil maken in jouw badkamer. De GROHE Colors collectie maakt het eenvoudiger dan ooit om een geheel eigen, gepersonaliseerde badkamer te creëren

gouden kraan

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Onderhoudsarme douchegoot

Onderhoudsarme douchegoot 

De douchegoot is een onderdeel dat vaker schoongemaakt moet worden dan je denkt. Tijdens het douchen kunnen er allerlei soorten vuil zoals zeepresten, haren of vet zich hechten aan de sifon of de afvoerbuis. Een schone douche afvoer zorgt ervoor dat water snel en effectief afgevoerd kan worden. Verstoppingen en overstromingen worden hierdoor voorkomen.

Ondanks dat het zo belangrijk is wordt het schoonmaken van de douchegoot vaak als een vervelend klusje gezien. Met de Easy Drain Dryphon techniek is schoonmaken gelukkig (bijna) niet meer nodig! 

Lees meer over onderhoudsarme douchegoten 

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen