Binnenkijken bij Chantal en Arjen

Zwarte kranen, een grote inloopdouche met industriële uitstraling en een groot meubel… Enkele wensen van Chantal en Arjen voor hun nieuwe badkamer. Bij een sanitairwinkel die is aangesloten bij Bad in Beeld vinden ze hun droombadkamer!

Een vliegende start

Chantal: “’s Ochtends is het spitsuur in onze badkamer van circa 5 m². Voorheen stonden Arjen, ik en onze twee puberzonen elke ochtend te azen op een vrij plekje bij de wastafel. Ons nieuwe meubel is veel breder én heeft twee kranen. Onze ochtendroutine gaat nu een stuk sneller!” De wens van Chantal en Arjen is een stoere badkamer met genoeg bewegingsvrijheid.

Als ze naar binnen stappen bij een sanitairwinkel die is aangesloten bij Bad in Beeld worden ze geholpen door een vriendelijke sanitairspecialiste en niet veel later laten ze stalen en kranen door hun handen gaan. “Sterker nog, na anderhalf uur hadden we bijna al het sanitair uitgezocht en liepen we met een duidelijk beeld van onze nieuwe badkamer naar buiten!”

Kom inspiratie opdoen en laat materialen door je handen gaan in een van onze winkels.

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Verliefd op de muurtegel

Dat het zo snel zou gaan had Chantal niet verwacht. “We hadden geen afspraak, maar toch nam de sanitairspecialiste uitgebreid de tijd voor ons. Ze voelde goed aan wat wij wilden en kwam met producten waar we blij van werden. We wilden graag een strakke muur creëren en waren benieuwd naar de mogelijkheden. De sanitairspecialiste stelde een grote witte gerectificeerde tegel voor. Deze tegel heeft geen ronde maar rechte randen, waardoor je een veel strakkere muur krijgt. We waren meteen weg van deze tegel en het resultaat is prachtig.”

Strak resultaat

“De badkamer is nog mooier dan verwacht en zelfs aan de kleinste details is gedacht. Zo kwam onze sanitairspecialiste met het idee om de badkamerkranen in de muur te frezen voor een strak resultaat en adviseerde ze een spoelrandloos toilet. Zo handig met schoonmaken! Op de vloer liggen grijze tegels met de uitstraling van beton. In onze vorige badkamer lagen witte tegels en daar zie je alles op. Grijs is niet alleen mooi, maar ook praktisch. De badkamer voelt nu veel groter aan. We zijn er erg blij mee en genieten er elke dag van!”

Wil je ook zo’n mooie badkamer als Chantal en Arjen?

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen