Binnenkijken bij Chantal en Arjen

Zwarte kranen, een grote inloopdouche met industriële uitstraling en een groot meubel… Enkele wensen van Chantal en Arjen voor hun nieuwe badkamer. Bij een sanitairwinkel die is aangesloten bij Bad in Beeld vinden ze hun droombadkamer!

Een vliegende start

Chantal: “’s Ochtends is het spitsuur in onze badkamer van circa 5 m². Voorheen stonden Arjen, ik en onze twee puberzonen elke ochtend te azen op een vrij plekje bij de wastafel. Ons nieuwe meubel is veel breder én heeft twee kranen. Onze ochtendroutine gaat nu een stuk sneller!” De wens van Chantal en Arjen is een stoere badkamer met genoeg bewegingsvrijheid.

Als ze naar binnen stappen bij een sanitairwinkel die is aangesloten bij Bad in Beeld worden ze geholpen door een vriendelijke sanitairspecialiste en niet veel later laten ze stalen en kranen door hun handen gaan. “Sterker nog, na anderhalf uur hadden we bijna al het sanitair uitgezocht en liepen we met een duidelijk beeld van onze nieuwe badkamer naar buiten!”

Kom inspiratie opdoen en laat materialen door je handen gaan in een van onze winkels.

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Verliefd op de muurtegel

Dat het zo snel zou gaan had Chantal niet verwacht. “We hadden geen afspraak, maar toch nam de sanitairspecialiste uitgebreid de tijd voor ons. Ze voelde goed aan wat wij wilden en kwam met producten waar we blij van werden. We wilden graag een strakke muur creëren en waren benieuwd naar de mogelijkheden. De sanitairspecialiste stelde een grote witte gerectificeerde tegel voor. Deze tegel heeft geen ronde maar rechte randen, waardoor je een veel strakkere muur krijgt. We waren meteen weg van deze tegel en het resultaat is prachtig.”

Strak resultaat

“De badkamer is nog mooier dan verwacht en zelfs aan de kleinste details is gedacht. Zo kwam onze sanitairspecialiste met het idee om de badkamerkranen in de muur te frezen voor een strak resultaat en adviseerde ze een spoelrandloos toilet. Zo handig met schoonmaken! Op de vloer liggen grijze tegels met de uitstraling van beton. In onze vorige badkamer lagen witte tegels en daar zie je alles op. Grijs is niet alleen mooi, maar ook praktisch. De badkamer voelt nu veel groter aan. We zijn er erg blij mee en genieten er elke dag van!”

Wil je ook zo’n mooie badkamer als Chantal en Arjen?

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen