De mooiste regendouches van dit moment

Als je een stukje wellness in je badkamer wilt creëren, mag een regendouche niet ontbreken. Het geeft een luxe gevoel om onder de warme stralen te staan die aanvoelen als een tropische regenbui. Welke regendouche kies jij?

Je badkamer als eigen wellnessoord

De badkamer is de laatste jaren verandert van een puur functionele ruimte naar een badkamer waar een wellness beleving centraal staat. Hoe groot of klein je badkamer ook is: voor een regendouche heeft iedereen plek. Zo haal je een stukje betaalbare luxe in huis. Uit een regendouche komt meer water dan een standaard douchekop en dat maakt van douchen een compleet nieuwe ervaring.

Een regendouche kun je combineren met een handdouche, handig als je je haren droog wilt houden of als je je kinderen even snel wilt afspoelen. Vaak kun je ook kiezen tussen verschillende straalsoorten, die passen bij waar jij op dat moment zin in hebt. Het gaat van fijne waterstralen die je huid strelen (echt!) tot een stevige straal die meer weg heeft van een massage. Fijn na het sporten of als je een hele dag achter je computer hebt gezeten en je je spieren wilt losmaken.

Onder de waterval

Een regendouche geeft je het gevoel alsof je een tropische regenbui over je heen krijgt. Heerlijk! Ga jij op elke verre reis op zoek naar een mooie waterval? Ook het gevoel van het kletterende water kun je je badkamer in halen. Sommige merken noemen het een ‘schouderdouche’, omdat je haren en je gezicht niet nat (hoeven te) worden als je dat niet wilt. Feit is dat het water met een krachtige straal naar beneden komt. Handig als je je haren wel wilt wassen of je de stress van een drukke dag van je af wilt spoelen. Omdat regendouches zo populair zijn, is het design voortdurend in beweging. Bedenk goed hoe jij een douche gebruikt en kies daar een passende regendouche bij. Combineer een regendouche bijvoorbeeld met de straal van een waterval of kies voor een extra waterval straal die uit een planchet komt waar je douchespullen op kunt zetten.

Mag een regendouche niet ontbreken in jouw nieuwe badkamer? Ga om tafel met onze sanitairspecialisten en laat je inspireren door hun ideeën!

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Rain down on me

Ook qua bediening van een regendouche valt er veel te kiezen. Zo bestaat er innovatieve douchebediening waarmee je met één knop moeiteloos het volume en de temperatuur kunt aanpassen, de gewenste douchestraal kunt selecteren en kunt schakelen tussen hoofd- en handdouche. Draai eenvoudig de greep op de thermostaat omhoog om het volume te verhogen en draai de greep naar beneden om deze te verlagen. Ben je vergeten om je douchescrub of scheermesjes te pakken? Druk op de knop om het water te pauzeren. Dit douchesysteem slaat jouw voorkeuren op, zoals de temperatuur en het volume van de straal. Als je de volgende keer weer onder de douche stapt, staat de douche meteen goed afgesteld. Deze makkelijke manier van bedienen, draagt bij aan het wellnessgevoel in je badkamer. Hier lees je meer over de slimme badkamer.

Een regendouche in huis

Regendouches zijn er tegenwoordig in verschillende kleuren. Naast chroom zijn ze er in zwart, mooi en bijna poederig mat wit en zelfs koperkleur. Mooi om mee te spelen in het ontwerp van jouw badkamer. Zo maak je van je douche een heuse eyecatcher. Een heerlijke toevoeging aan je badkamer. Het grote verschil met een normale douchekop is het hogere waterverbruik. Dit heeft invloed op de cv-ketel. Niet vergeten hoor!

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen