De mooiste regendouches van dit moment

Als je een stukje wellness in je badkamer wilt creëren, mag een regendouche niet ontbreken. Het geeft een luxe gevoel om onder de warme stralen te staan die aanvoelen als een tropische regenbui. Welke regendouche kies jij?

Je badkamer als eigen wellnessoord

De badkamer is de laatste jaren verandert van een puur functionele ruimte naar een badkamer waar een wellness beleving centraal staat. Hoe groot of klein je badkamer ook is: voor een regendouche heeft iedereen plek. Zo haal je een stukje betaalbare luxe in huis. Uit een regendouche komt meer water dan een standaard douchekop en dat maakt van douchen een compleet nieuwe ervaring.

Een regendouche kun je combineren met een handdouche, handig als je je haren droog wilt houden of als je je kinderen even snel wilt afspoelen. Vaak kun je ook kiezen tussen verschillende straalsoorten, die passen bij waar jij op dat moment zin in hebt. Het gaat van fijne waterstralen die je huid strelen (echt!) tot een stevige straal die meer weg heeft van een massage. Fijn na het sporten of als je een hele dag achter je computer hebt gezeten en je je spieren wilt losmaken.

Onder de waterval

Een regendouche geeft je het gevoel alsof je een tropische regenbui over je heen krijgt. Heerlijk! Ga jij op elke verre reis op zoek naar een mooie waterval? Ook het gevoel van het kletterende water kun je je badkamer in halen. Sommige merken noemen het een ‘schouderdouche’, omdat je haren en je gezicht niet nat (hoeven te) worden als je dat niet wilt. Feit is dat het water met een krachtige straal naar beneden komt. Handig als je je haren wel wilt wassen of je de stress van een drukke dag van je af wilt spoelen. Omdat regendouches zo populair zijn, is het design voortdurend in beweging. Bedenk goed hoe jij een douche gebruikt en kies daar een passende regendouche bij. Combineer een regendouche bijvoorbeeld met de straal van een waterval of kies voor een extra waterval straal die uit een planchet komt waar je douchespullen op kunt zetten.

Mag een regendouche niet ontbreken in jouw nieuwe badkamer? Ga om tafel met onze sanitairspecialisten en laat je inspireren door hun ideeën!

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Rain down on me

Ook qua bediening van een regendouche valt er veel te kiezen. Zo bestaat er innovatieve douchebediening waarmee je met één knop moeiteloos het volume en de temperatuur kunt aanpassen, de gewenste douchestraal kunt selecteren en kunt schakelen tussen hoofd- en handdouche. Draai eenvoudig de greep op de thermostaat omhoog om het volume te verhogen en draai de greep naar beneden om deze te verlagen. Ben je vergeten om je douchescrub of scheermesjes te pakken? Druk op de knop om het water te pauzeren. Dit douchesysteem slaat jouw voorkeuren op, zoals de temperatuur en het volume van de straal. Als je de volgende keer weer onder de douche stapt, staat de douche meteen goed afgesteld. Deze makkelijke manier van bedienen, draagt bij aan het wellnessgevoel in je badkamer. Hier lees je meer over de slimme badkamer.

Een regendouche in huis

Regendouches zijn er tegenwoordig in verschillende kleuren. Naast chroom zijn ze er in zwart, mooi en bijna poederig mat wit en zelfs koperkleur. Mooi om mee te spelen in het ontwerp van jouw badkamer. Zo maak je van je douche een heuse eyecatcher. Een heerlijke toevoeging aan je badkamer. Het grote verschil met een normale douchekop is het hogere waterverbruik. Dit heeft invloed op de cv-ketel. Niet vergeten hoor!

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen