Stylen in je badkamer. De do‘s en don’ts!

Rommelkonten en sloddervossen opgelet: blogger Floor deelt haar leukste styling- en opbergtips voor de badkamer. Afgekeken van stylistes bij de interieurbladen en sanitairadviseurs bij Bad in Beeld. Het oog wil tenslotte ook wat. De do’s & dont’s!

Giet je shampoo over in een stylish glazen fles

Afgekeken van de stylistes bij de interieurbladen: giet shampoo, douchegel en handzeep over in mooie flessen. Weg met die schreeuwerige plastic verpakkingen. Zoek online op ‘apothekersfles met pomp’ of kies voor echt mooie zeepdispensers passend bij jouw stijl.

Alle manden verzamelen

Manden van mooie natuurlijke materialen zoals jute en katoen vind ik een uitkomst voor veel losse troepjes zoals wc-rollen en wattenschijfjes. Al onze schoonmaakspullen voor de badkamer heb ik verzameld in een canvas opbergmand met stippen die onder de wastafel staat. Opgeruimd staat netjes en het staat nog leuk ook. Verzamel je vuile was ook in een wasmand die gezien mag worden.

Ladeverdelers zijn key

Handig al die lades in je badkamermeubel, maar als je er zomaar alles in gooit is het binnen mum van tijd een rommeltje. Kies voor praktische ladeverdelers, waar je make-up, haarborstels en nagelschaartjes in kwijt kunt. Zo kun je je wastafel zoveel mogelijk vrij houden van spullen en oogt je badkamer opgeruimd.

Ladeverdeler in badkamer

Spiegeltje, spiegeltje… op de kast

Heb je een kleine badkamer net zoals ik? Kies voor een spiegelkast. Daar kun je alle spullen die je dagelijks gebruikt in opbergen. Denk aan tandpasta, tandenborstels, reinigingsmelk en dagcrème. Zo zijn al die praktische badkamerproducten geen doorn in het oog als je lekker ontspant in bad. Door een (grote) spiegel, lijkt een badkamer bovendien groter. Doen dus!

Spiegelkast in witte badkamer

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Textiel als sfeermaker

Handdoeken ergens in een hoekje wegproppen is echt een no-go. Maak een nette stapel op een plank of in een nisje en berg de rest op in een kast.

Kies voor handdoeken die passen bij het kleurpalet van je badkamer. Hang een paar mooie bijpassende hamamdoeken aan een haakje. Of een ochtendjas van gekreukt linnen…

Tekstiel hangt in badkamer aan haakje

Nisjes zijn hot

Als ik ooit een grotere badkamer heb, wil ik graag een nis in de douche of naast het bad. Handig voor het neerzetten van doucheproducten en een mooi stylinghoekje.

Staat een nis ook op jouw verlanglijstje? Neem dit dan mee in je gesprek met de sanitairadviseur, want dit is na de plaatsing van een nieuwe badkamer lastiger te realiseren.

Nisje in badkamer
Fraaie nis boven ligbad

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen