Stijlvol afkoelen na een hete zomerdag

De zomers in Nederland worden steeds warmer! Van de ene kant is dat natuurlijk hartstikke lekker, maar aan de andere kant vraagt dat wel om wat aanpassingen in- en om huis. We geven je vandaag een paar tips om stijlvol af te koelen in de badkamer.

Een koud bad

Dit zal niet bij veel mensen bovenaan het lijstje staan om te doen na een warme zomerdag. Maar een wat kouder bad is hartstikke goed voor je! Je hoeft natuurlijk niet à la Wim Hofman voor een ijsbad te gaan, maar het bad een paar graden kouder zetten werkt ook al positief op je gezondheid.

Met minder warm water verliezen je huid en haren minder vocht, waardoor ze niet snel uitdrogen. Ook verbetert het je bloedsomloop wat weer goed is voor je bloedvaten.

En wil je afkoelen in stijl? Kijk dan eens naar de vrijstaande kranen van Hotbath. Zo is afkoelen in stijl een eitje!

Je handen en polsen koelen

Heb je geen zin om in bad te gaan maar wil je toch even snel afkoelen? Houd dan je handen en polsen onder een koude straal water! Hierdoor koelt je lichaam op een snelle manier weer even af. Om het zomerse gevoel vast te houden kun je dit doen onder een badkraan met cascade uitloop, bijvoorbeeld de Buddy thermostaat van Hotbath. Dit is een kraan met ‘waterval-effect’. En heb je geen zin om bij het bad te zitten? Kijk dan eens naar de wastafelkranen van Hotbath, die passen ook ontzettend goed bij de vrijstaande badkranen. Zo wordt even afkoelen wel heel verleidelijk!

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Verkoelende douche

Ken je dat gevoel? Dat je na een lange zomerdag in de zon, plakt van het zweet en de zonnebrandcrème? Dat je lekker rozig bent van het warme weer, maar eigenlijk snakt naar een beetje verkoeling? Dan is er niets lekkerder dan een verfrissende douche! Al het zand en zweet lekker van je afspoelen en als herboren de douche uitstappen. Je voelt je vaak écht een ander mens nadat je weer helemaal schoon en afgekoeld bent.

En om het helemaal af te maken kun je dat natuurlijk het beste doen onder een mooie regendouche van Hotbath. Zodat het net lijkt alsof je door een zomerse bui wordt schoongespoeld. Dan hou je het ultieme zomergevoel nog extra vast. Of je geniet van een douche met watervalstraal. Met je ogen dicht sta je zo weer -helemaal zen- onder een waterval op jouw favoriete vakantieplekje.

Voetenbad

Geen zin om jezelf onder te dompelen in een bad of om onder de douche te stappen? Dan kan afkoelen ook heel eenvoudig met een voetenbadje. Het bloed in je voeten koelt af door het koude water en stroomt weer verder je lichaam door. Hierdoor wordt je hele lijf een klein beetje koeler.

Vul het voetenbadje snel (met koud water) onder een stijlvolle handdouche van Hotbath of onder de badkraan. En heb je een relaxt plekje in de badkamer om te zitten dan is dat natuurlijk helemaal ideaal. Een lekker drankje en goed tijdschrift erbij maken het helemaal af. Jij houdt je hoofd en voeten -helemaal in stijl- koel deze zomer.

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen