Nieuwste toiletideeën

In het toilet durven we meer uit te pakken dan in de badkamer. Met bijzondere tegels voor een wow-effect, een luxe douchewc of een praktisch spoelrandloos toilet. Accessoires zijn ook hier de kers op de taart. Dit zijn de nieuwste ideeën voor je toilet!

Rond(om) de wastafel

Een plek in de badkamer waar je ronde vormen goed kunt toepassen is bij de wastafel. Ronde opzetwaskommen geven je wastafelmeubel een luxe hotelgevoel. Heb je de ruimte, zet er dan twee naast elkaar. Een voor jou en een voor je partner. Met een waskom kun je je stijl benadrukken: stoer zwart, fris wit of wat denk je van luxe natuursteen?

Er zijn ook ovale waskommen verkrijgbaar, voor als je wat speciaals wilt. Handig: een ronde of ovale waskom is ook gemakkelijker schoon te maken, doordat er geen hoeken in zitten. Maak het plaatje compleet met kranen met ronde vormen.

Een spoelrandloos toilet is ook niet meer weg te denken in de toiletruimte of badkamer. Schoonmaken gaat zo een stuk gemakkelijker, hygiënischer en sneller. Wie wordt daar nou niet blij van? Doordat het toilet aan de binnenkant geen rand heeft, wordt het voor vuil onmogelijk om zich daar te nestelen. Naast al deze voordelen ziet het toilet er ook nog eens strak en gestroomlijnd uit. Gaat een spoelrandloos toilet op je wishlist?

Druk je stempel met tegels

Tegels zijn dé manier om van je toilet echt wat bijzonders te maken. Op de vloer, de wand, in een nis… Aangezien het om een klein oppervlak gaat, kun je kiezen voor een opvallende vloertegel qua kleur of dessin. Houd de rest van de toiletruimte in dat geval rustig. Grote (gerectificeerde) tegels laten je toilet ruimtelijker lijken. Wil je je toilet breder laten lijken, plaats de tegelstroken dan in de breedte. Tegels zijn naast een decoratieve keuze ook hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Een win-win situatie!

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Finishing touch

Last but not least: vergeet niet om een bijpassende toiletrolhouder en een toiletborstel uit te zoeken. Hier valt heel wat in te kiezen. Ga voor matzwart: helemaal van nu en te combineren met alle stijlen. Met de ingebouwde reserverolhouder van Looox zijn de toiletrollen weggewerkt achter een muurtje en zit je nooit meer zonder. De ruimte boven een toilet wordt vaak gebruikt voor accessoires. Zo geef je je toilet een persoonlijk tintje!

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen