Nieuwste toiletideeën

In het toilet durven we meer uit te pakken dan in de badkamer. Met bijzondere tegels voor een wow-effect, een luxe douchewc of een praktisch spoelrandloos toilet. Accessoires zijn ook hier de kers op de taart. Dit zijn de nieuwste ideeën voor je toilet!

Rond(om) de wastafel

Een plek in de badkamer waar je ronde vormen goed kunt toepassen is bij de wastafel. Ronde opzetwaskommen geven je wastafelmeubel een luxe hotelgevoel. Heb je de ruimte, zet er dan twee naast elkaar. Een voor jou en een voor je partner. Met een waskom kun je je stijl benadrukken: stoer zwart, fris wit of wat denk je van luxe natuursteen?

Er zijn ook ovale waskommen verkrijgbaar, voor als je wat speciaals wilt. Handig: een ronde of ovale waskom is ook gemakkelijker schoon te maken, doordat er geen hoeken in zitten. Maak het plaatje compleet met kranen met ronde vormen.

Een spoelrandloos toilet is ook niet meer weg te denken in de toiletruimte of badkamer. Schoonmaken gaat zo een stuk gemakkelijker, hygiënischer en sneller. Wie wordt daar nou niet blij van? Doordat het toilet aan de binnenkant geen rand heeft, wordt het voor vuil onmogelijk om zich daar te nestelen. Naast al deze voordelen ziet het toilet er ook nog eens strak en gestroomlijnd uit. Gaat een spoelrandloos toilet op je wishlist?

Druk je stempel met tegels

Tegels zijn dé manier om van je toilet echt wat bijzonders te maken. Op de vloer, de wand, in een nis… Aangezien het om een klein oppervlak gaat, kun je kiezen voor een opvallende vloertegel qua kleur of dessin. Houd de rest van de toiletruimte in dat geval rustig. Grote (gerectificeerde) tegels laten je toilet ruimtelijker lijken. Wil je je toilet breder laten lijken, plaats de tegelstroken dan in de breedte. Tegels zijn naast een decoratieve keuze ook hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Een win-win situatie!

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Finishing touch

Last but not least: vergeet niet om een bijpassende toiletrolhouder en een toiletborstel uit te zoeken. Hier valt heel wat in te kiezen. Ga voor matzwart: helemaal van nu en te combineren met alle stijlen. Met de ingebouwde reserverolhouder van Looox zijn de toiletrollen weggewerkt achter een muurtje en zit je nooit meer zonder. De ruimte boven een toilet wordt vaak gebruikt voor accessoires. Zo geef je je toilet een persoonlijk tintje!

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen